Romina Power a făcut un scandal uriaș după ce  Loredana Lecciso ar fi dezvăluit pe Facebook că fiica Rominei cu Al Bano, Cristel Carrisi, este însărcinată şi va avea un băieţel. Pe artistă se pare că a deranjat-o la culme indiscreția Loredanei, având în vedere că ea și Al Bano divorțează și nu ar trebui să vorbească despre copiii artistului din vechea căsătorie.

Al Bano și Loredana au anunțat că divorțează

Povestea de dragoste dintre cântăreţii Al Bano (74 de ani) şi Romina Power (66 de ani) a fost urmărită de-a lungul aniilor cu sufletul la gură de întreaga lume. Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica internaţională şi s-au iubit la nebunie. S-au căsătorit, în 1970, însă, după ce fiica lor cea mare a dispărut fără urmă în 1994, au divorţat.

Romina_Power si Al_BanoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În urma divorţului lor, Al Bano s-a cuplat cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso (45 de ani), care i-a dăruit doi copii, Jasmine (16 ani) şi Albano (15 ani).

Ce acuzații își aduc femeile

Însă, după mai multe atacuri reciproce în presă, când nimeni nu mai spera ca duetul de aur al muzicii italiene să mai apară vreodată pe scenă, cei doi s-au împăcat, în 2013,  și au început să cânte din nou împreună. Acest lucru a deranjat-o pe Loredana, actuala soție a artistului, care înnebunită de gelozie a decis să divorțeze. Și-a luat copiii și a plecat din casa artistului, după ce în presă au apărut zvonuri care spuneau că Al Bano se întoarce iar în brațele Rominei, după ce aceasta a dezvăluit în mai multe interviuri că încă îl iubește pe fostul ei soț.

Deși  acesta a dat de înțeșes c nu mai vrea să fie cu niciuna dintre ele, cele două femei continuă să se atace pe rețeleld e socializare.  Așa cum s-a întâmplat și după ce Lecciso ar fi dat publicităţii ştirea că una din fiicele Rominei cu Al Bano, Cristel (32 de ani), ar fi însărcinată şi că ar naşte un băieţel în aprilie. Romina a scris pe o reţea de socializare că rivala ei, Loredana, difuzează ştiri false, iar artistul a dezvăluit că este foarte supărat din cauza războiului lor. El a declarat că nu se va împăca cu Lecciso, deşi îi mulţumeşte pentru că i-a dăruit doi copii extraordinari, dar nu va mai forma un cuplu cu Romina, deşi a fost marea sa iubire. Ei au adus pe lume patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) şi Romina Jolanda (30 de ani).

Citește și: