Cântăreața de muzică populară s-a stins din viață  pe 14 martie la 59 de ani. Aceasta a făcut o ciroză galopantă dintr-o hepatita C despre care nu știa, însă Cornel Galeș a dezvăluit recent că Ileana Ciuculete suferea și de alte boli. „Trebuie să dăm timpul cu mult înapoi. Am fost la un Revelion în 96, la Buzău. Ileana mi-a interzis atunci să nu spun nimănui că trebuie să se opereze la sân. Ileana a mai avut o problemă. În tinerețe, a avut un accident de mașină, unde a rămas cu probleme mari la coloana vertebrală. Atunci lumea a spus că a murit, iar pentru ea a fost o traumă foarte mare. Îmi povestea la un moment dat că îi venea să se arunce pe geam. Avea problema aceasta.Din cauza acestui accident au survenit niște probleme. Ea, în ultimii opt ani, a avut nevoie de asistență permanentă. Virusul pe care l-a avut ea a fost un virus C degenerat, care se disimulează. Ea nu avea șanse să fie salvată. A fost conștientă până când a murit“, a spus Galeș, într-o emisiunea la Antena 3.

Citește și: Atracția serii, la Oscar 2018: O actriță a venit îmbrăcată cu o rochie pe care a purtat-o și în anii ’60. Vezi ținutele de pe covorul roșu | GALERIE FOTO

A dezvăluit ultimele cuvinte ale artistei

Cornel a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete, precizând că la un moment dat, va da mai multe detalii despre ultimele clipe ale artistei.

„O să vină şi timpul în care o să discut şi despre ceea ce am vorbit în ultimele 24 ore cu Zâna. Au fost lucruri foarte interesante şi foarte tranşante. Ea nu a mai vrut să lupte, a vrut să plece, efectiv. Mi-a spus la sfârşit, lasă că e mai bine aşa, plec”, a declarat bărbatul.

Cu toate acestea, în familia Ilenei Ciuculete a izbucnit un scandal uriaș, după ce Cornel s-a afișat lângă o blondă, pe nume Viviana, care se pare că i-ar fi șefă, alături de care și-a petrecut sărbătorile de iarnă. Mama și fratele artistei, Aurel Ciuculete, l-au acuzat pe acesta că are de multă vreme o relație cu blonda Viviana.

Citește și: Jean Paler, internat de urgență. Care este starea actorului de comedie

Cornel Galeș a început o relație cu o blondă, pe nume Viviana

Fratele Ilenei Ciuculete, Aurel, îl acuză pe Cornel Galeş că a trăit pe spinarea îndrăgitei interprete de muzică populară. Mai mult, Aurel susţine că, atunci când Cornel Galeş a fost plecat în Germania, a fost alături de Viviana. „Tu ştii că a fost în Germania să-şi cumpere maşină acum vreo şapte ani de zile. Cu cine crezi că a fost, cu ea a fost în Germania. Şi a venit din Germania cu jumătate din bani mâncaţi, că a fost de fapt să-şi facă vacanţa, şi spune că nu găseşte în Germania maşină”, a acuzat Aurel Ciuculete,  într-un interviu la România TV.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cornel Galeş a negat că o cunoştea pe Viviana înainte de a muri Ileana Ciuculete. „Ca să parafrazăm puţin pe cineva care spunea că am trăit 26 de ani întreţinut, că n-am făcut nimic şi chiar că m-aş fi bucurat că am scăpat de Zânica. Ferească Dumnezeu, să nu treacă nimeni prin ce am trecut eu. Asta e problema mea, a fost soţia mea mai mult de un sfert de veac şi, poftim, m-a întreţinut. Dar nu se poate să spui mereu chestia asta şi să-mi arunci în cap nişte mizerii”, a declarat și Cornel Galeș.

Citește și: Primele imagini cu Elena Udrea însărcinată. Cum arată acum fostul ministru

Familia vrea să o deshumeze pe Ileana și să o mute la Craiova

Însă, cearta dintre aceștia nu se oprește aici. Fratele Ilenei Ciuculete a anunțat că vrea să o deshumeze pe Ileana când se vor împlini șapte ani de la moartea ei și să o mute la Craiova. Când se vor face 7 ani de la moartea surorii mele o vom dezgropa și o vom aduce la Craiova, în sânul familiei ei. La București, sora mea nu mai are familie”, a spus acesta.

Replica lui Galeș nu s-a lăsat însă  mult așteptată și a criticat aspru familia fostei sale neveste.“Cum poți să spui tu ca părinte, ca mama sau ca frate așa ceva? Cum poți tu ca fiu să ceri ca mormântul mamei tale să fie profanat, deranjat de o toana de-a ta. Cum să faci asta după un an de zile? Cum să deranjezi somnul cuiva trecut la cele veșnice? Atunci de ce-i mai spune loc de veci, de ce?!  Cei din familie nu au niciun drept sa solicite deshumarea și mutarea într-un alt cimitir. Nu au nicio putere să facă așa ceva, nici mama, fratele și nici copiii. Eu sunt sotul ei, eu sunt cel care îi tine slujbele, cel care a trăit alături de ea zi de zi în ultimii 26 de ani și nu voi permite să se întâmple una ca asta! (…). Toți marii artiști ai țării, Ion Dolănescu, leana Sărăroiu și Maria Tănase, se odihnesc în cimitire mari, centrale și cunoscute, pentru ca oamenii să vina la ei. Au mai avut și în trecut ideea asta să o ia și să o ducă la țară, dar asta nu este posibil. În cazul unui artist de talie mare, nu poți să îl duci tu într-un sătuc uitat de lume, doar ca să îți fie ție bine. Și, în schimb, să nu mai ajungă nicio altă persoană la el”, a declarat Cornel Galeș pentru WOWbiz.ro.

Citește și: