Frumoasa actriță trăiește o adevărată dramă, iar John Dilbeck, fostul logodnic al surorii ei, îi face zile fripte. Acesta face acuzații grave în presă la adresa  actriței și o învinovățește de moartea surorii ei, Nancy Motes. John susține că vedeta nu a arătat nici măcar cea mai mică urmă de durere sau regret  atunci când sora ei a murit înecată în urma unei supradoze de droguri  şi că s-a comportat ca şi cum decesul acesteia a fost ceva nesemnificativ.

Nancy  Motes a murit în 2014 la doar 37 de ani, înecată în cadă în ruma unei supradoze de droguri în Los Angeles. Ea a lăsat un bilețel de adio  în care susține că Julia este vinovată de depresia în care căzuse, pentru că a batjocorit-o și  a râs de ea toată viața ei. „Așa numitele mele rude nu au rămas cu nimic decât cu amintirea că ele sunt vinovate pentru depresia profundă în care m-am afundat”, a scris Nancy.

Julia Roberts  arată spectaculos la 50 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Sora Juliei Robert a murit în 2014 înecată în cadă

Mai mult decât atât, cu doar câteva luni înainte de a-şi pune capăt zilelor, Nancy a dezvăluit într-un interviu că Julia Roberts obişnuia să râdă de ea pentru faptul că întâmpina anumite probleme cu greutatea.

În plus, John o critică aspru pe Julia pentru faptul că înainte ca Nancy să moară o hărțuia și încerca să  intimideze pe sora ei să nu mai vorbească cu presa.

Acum, la doar câteva zile după împlinirea a şase ani de la moartea lui Nancy, logodnicul ei a acordat un amplu interviu publicaţiei britanice The Sun în care a subliniat că nu o va ierta niciodată pe Julia Roberts pentru atitudinea pe care a avut-o înaintea și după decesul surorii vitrege. Bărbatul susţine că vedeta a tratat-o foarte rău pe sora sa dintotdeuna, făcând-o să se simtă inferioară, insuficient de bună pentru a face parte din familie. Ele susține

John, logodnicul lui Nancy consideră că Julia ar trebui să se simtă vinovvată de moartea surorii ei și nu poate ierta că vedeta nu a dorit să îşi exprime niciodată  în mod public condolenţe ca şi cum dispariţia surorii vitrege nu ar fi contat deloc pentru ea și de când a murit nu a pus niciodată nimic public despre faptul că și-a pierdut sora și nu i-a adus niciun omagiu.

„Sunt convins că acum se gândește la Nancy, este și a o ființă umană c anoi toți. Sunt sigur că simte măcar un pic de vină pentru că nu a vorbit niciodată în public despre ea. Nimei nu a știut de existența ei, nici când era în viață. Atâta timp cât nu o vedea, nu o deranja, și nimeni nu știa nimic despre ea,  nu conta. Dacă ar recunoaște moarte lui nancy, ea s-ar simți teribil de vinovată  și nu ar putea să spună nimic”, a continuat John.

Julia Roberts nu ar fi vrut ca lumea să știe de sora ei

 

Bărbatul a dezvăluit că relaţia dintre cele două surori, care au tați diferiți, nu a fost una bună, iar tensiunile au existat încă din copilărie.

Atunci când Julia a plecat la Hollywood pentru a-şi urma visul, Nancy a fost cea care a rămas acasă, în georgia, cu mama sa, Betty,  şi câinii pe care îi dresa.

După ce l-a cunoscut pe John, Nancy s-a mutat la Los Angeles să stea fie mai aproape de el și a luat-o și pe mama ei și ai Juliei cu ea, sperând că astfel se vor vedea mai des, dar nu a fost așa. Julia îi făcea lui Nancy viața un iad, pentru că ea era favorita mamei lor, pentru că a rămas alături de ea și a îngrijit-o, iar Julia nu a putut să-i intre niciodată în grații, în ciuda faptului că era faimoasă și bogată.

În ciuda faptului că anumiţi câini antrenaţi de Nancy au ajuns să fie prezenţi în câteva filme, Julia nu a dorit ca sora sa să devină cunoscută temându-se că prezenţa ei în lumina reflectoarelor nu va face nimic altceva decât să îi afecteze renumele întrucât Nancy nu era nici pe departe o prezenţă care s-ar fi încadrat cu lejeritate în cercul vedetelor, având în vedere că ea nu avea o siluetă de top model.

 

Citește și: