Angelina Jolie s-a simțit trădată de mulți prieteni după ce a pus punct mariajului ei cu Brad Pitt. În fruntea listei se găsesc George și Amal Clooney, care nu au făcut nici un secret din faptul că sunt de partea actorului în scandalul dintre cei doi.  Potrivit The Sun, Angelina se aștepta ca George să fie alături de bunul lui prieten, Brad, însă a fost foarte dezamăgită că Amal nu i-a ținut ei partea și chiar a vorbit-o de rău în fața unor prieteni comuni.

Angie este de părere că Amal vorbește urât despre ea nu pentru că i-ar fi ei foarte drag Brad, ci are legătură cu faptul că este geloasă pe ea.

Potrivit unei surse, Jolie folosește cuvintele „rivalitate” și „ură” când vorbește despre relația ei cu soția lui Clooney. Și se pare că principalul conflict este munca umanitară pe care o fac amândouă. Chiar și înainte să divorțeze de Pitt, Angelina susține între ea și Amal exista mereu o competiție.

Citește și:  Cea mai bătrână femeie din lume a murit! S-a stins din viață la 117 ani

Angelina susține că Amal Clooney este geloasă pe ea

„E dificil să-ți imaginezi că Angelina, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, se simte amenințatăde cineva.Însă dacă există o persoană care îi poate diminua încrederea în ea, atunci aceea este Amal”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Deși Angelina spune că ea este o filantroapă și apoi o vedetă, spre nemulțumirea ei, ea a fost văzută întotdeauna mai întâi ca actriță și apoi ca activistă, în timp ce Amal este doar avocată pentru drepturile omului și o bate detașat  în acest domeniu pe fosta soție a lui Brad.

Între Amal și Angie au existat de ani întregi tensiuni, însă starul din „Maleficient” s-a enervat la culme acum când a auzit ce comentarii răutăcioase a făcut Amal despre ea, în fața unor prieteni comuni, fapt pentru care i-a declarat război soției lui Clooney și a atacat-o dur. „E o invidioasă. Și-ar dori să fie ca mine”, ar fi spus Jolie.

Pe actriță se pare că cel mai tare a deranjat-o faptul că Amal a spus desprea ea că s-a comportat ca „o nebună” pe parcursul divorțului de Brad Pitt.

Citește și: