Eliminarea lui Silviu Nedelea a iscat multe nemulțumiri în rândul telespectatorilor. Aceștia sunt de părere că chef Cătălin Scărlătescu i-a recunoscut farfuria şi, pentru a le spori concurenţilor săi şansa de a câştiga, l-a scos din joc dându-i cea mai mică notă mică.

„A fost o competiție dură! Cu emoții, cu dezamăgiri! Finala aceasta am lucrat-o pentru @florindumitrescu, singurul jurat care a crezut în mine, singurul care m-a ridicat de la pământ și m-a făcut să lupt până la capăt! Pentru unii am fost prea timid la începutul competiției, pentru alții am fost prea dur pe parcursul probelor! Am fost critic și am atenționat greşelile ori de câte ori le-am văzut pentru că, corectitudinea nu o pot schimba doar ca să mulțumesc pe alții! Probabil am deranjat, dar sunt convins ca profesioniștii au apreciat! E atât de simplu să stai în faţa televizorului și să judeci, să nu ai nicio legătură cu gastronomia, dar să arunci cu vorbe! Eu zic să ne «vedem» și in viața reală, fiecare în bucătăria lui! Să gătim cu pasiune, să iubim și să respectăm meseria aceasta! Să ne luptăm între noi și pentru cele mai bune rezultate în competiții cu adevărat importante în domeniul acesta! Să gătim!!! Să învățăm!!! Să facem din meseria aceasta o ARTĂ!”, a notat Nedelea după anunţarea câştigătorului.

Silviu Nedelea le-a transmis și celor trei chefi câte un mesaj, unde i-a criticat pe chef Cătălin Scărlătescu și pe chef Sorin Bontea.

„Cătălin Scărlătescu, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria! Te-am iertat ca om după primul minut în care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert ca BUCĂTAR, când am să te prind la gătit, noi 2, faţă în faţă!

Citește și: O știi din ”Las Fierbinți”, dar bănuiai măcar cât de sexy poate fi? Fotografii incendiare cu ”Geanina”

Maria Burlacu, dezamăgită de rezultat

Florin Dumitrescu, te respect enorm, îți recunosc public calităţile în noua artă culinară, bazată pe gust, culoare, combinații de arome, improvizații de minut și mai ales modul de a monta preparatul pentru ca produsul final să fie o capodoperă!

Sorin Bontea, îți respect decizia prin care m-ai transferat în echipa ta albastră datorită amuletei, însă ca profesionist ce ești în acest domeniu, trebuia să fii corect, să mă laşi alături de Florin Dumitrescu pentru a-mi duce visul până la capăt. Un cuţit de aur nu trebuie schimbat. Sper sa înveți din greșeli!”, a conchis Silviu Nedelea.

În marea finală s-au luptat Maria Burlacu și Andrei Balasz din echipa galbenă şi Mihai Munteanu din echipa albastră, care a fost și marele câștigător al serii. Munti a câștigat trofeul Chefi la cuțite 2019 și marele premiu în caloare de 30.000 de euro. Iată ce va face Mihai Munteanu cu marele premiu.  

De asemenea, Maria Burlacu s-a supărat foarte tare când a aflat că marele câștigător este Mihai Munteanu. Aceasta nu a ascuns faptul că este foarte dezamăgită, lăsând de înțeles că Munti nu merita să câștige.  „Sunt dezamăgită. Nu de mine, de rezultat. Munca mea a fost ce trebuie, am muncit cu nişte neprofesionişti, le mulţumesc, sunt fericită cu alegerea făcută, prefer să pierd în modul acesta decât să câştig nemeritat“, a comentat finalista Chefi la cuţite.

Citește și: