După ce l-a sunat Bianca, Tristan s-a urcat în mașină, fără să stea pe gânduri, împreună cu fratele lui Andrew Tate, și s-a dus imediat să o apere pe vedetă și să calmeze spiritele.

Întâmplarea a avut loc cu câteva săptămâni în urma, pe o stradă din centrul Capitalei. Bianca a executat în trafic o manevră care l-ar fi fi incomodat pe șoferul unui alt automobil, iar acesta și-a „atins” mașina de cea a prezentatoarei. Bărbatul a ieș it să-i ceara explicații Biancăi și a  făcut o criză de nervi, începând să dea cu pumnii în autoturismului  blondei, în timp ce ea s-a baridacat înăuntru, blocându-și ușile.

Citește și: Cezar Ouatu, aplaudat în picioare de Robbie Williams. L-a numit ”Campionul lumii!” | VIDEO

Tristan Tate și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Între timp, cei doi s-au despărțit, iar Tristan Tate a mărturisit că acum regretă că i-a apărat onoarea și demnitatea fostei vedete Kanal D.

„Da, este adevărat despre incidentul din trafic. Am fost sunat si am fugit acolo. După asta mi-a spus că a fost ca și cum l-a sunat pe Batman. Dar dacă m-aș putea întoarce în timp aș fi ignorat apelul de la ea. I-am apărat onoarea și demnitatea. Totuși, în ultimele săptămâni am aflat că nu are niciunul din cele două lucruri”, a spus Tristan Tate pentru spynews.ro.

Bianca s-a despărțit de milionarul britanic, în luna iulie, după doar câteva luni de relație. Fosta prezentatoare de la “Te vreau lângă mine” și-a oficializat relația cu Tristan Tate la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale, Victor Slav.

 

Citește și: