Săptămâna trecută, Kim Cattrall a anunțat pe o rețea socială moartea fratelui ei, Chris, în vrstă de 55 de ani. A primit multe mesaje de condoleanțe și susținere, printre care și unul de la fosta sa colegă de platou, Sarah Jessica Parker: ”Dragă Kim, îți trimit dragostea mea și condoleanțe (…) Pupici”.

Da, poate părea un mesaj cald, prietenesc, însă nu și în ochii lui Kim. Răspunsul ei, pe Instagram, a venit prompt și nu a lăsat loc de interpretări.

”Mama mea m-a întrebat azi <>. Faptul că încerci să comunici cu mine îmi amintește cu durere de cât de crudă ai fost atunci și ești și acum.

Să mă fac foarte clar înțeleasă (dacă nu m-am făcut încă). Nu faci parte din familia mea. Nu îmi ești prietenă. Așa că îți scriu pentru ultima oară: Nu ne mai exploata tragedia pentru a încerca tu să pari drăguță”.

Zvonuri că Kim, în vârstă de 61 de ani, și Sarah, de 52 de ani, nu se înțeleg au existat și până acum, însă cele două s-au abținut să comenteze. Așa că ieșirea lui Kim a creat mare vâlvă.

Surse apropiate celor patru au declarat că în timpul filmărilor pentru serial, relațiile dintre cele două erau atât de încordate, încât acestea nici nu își vorbeau. Filmau și câte 15 ore pe zi, însă nu-și spuneau niciun cuvânt în afara scenariului.

Masa nu o luau niciodată împreună, iar când filmau în alt oraș, stăteau în hoteluri diferite.

”Erau ca doi câini alfa pe platoul de filmare”, a declarat o sursă.

Banii, motiv de scandal

Dar de la ce a pornit totul? De la faptul că personajul lui Sarah a reușit întotdeauna să-și păstreze sutienul pe micul ecran, în timp ce cel interpretat de Kim era obligat să-și expună goliciunea cu fiecare ocazie. În plus, Sarah era prietenă bună cu producătorul, așa că și salariul ei era mai mare, având și un statut privilegiat. Sarah ajunsese să câștige un milion de dolari pe episod, față de doar 35.000 de dolari, cât primeau colegele ei.

Când s-a pus problema unui unei continuări a ”Sex and the City”, Kim a refuzat categoric. Asta, în timp ce colegele ei ar fi vrut să continue filmările.

Citește și: