Starul din ”Fight Club” susține că de când s-a despărțit de Angelina Jolie i-a plătit acesteia peste 9 milioane de dolari.

La rândul său, și acesta a depus la tribunal acte din care reiese că a ”împrumutat-o” pe Angelina cu 8 milioane de dolari pentru a-și cumpăra casa în care locuiește în prezent și a ”contribuit cu 1,3 milioane de dolari pentru plata diferitelor facturi, în beneficiul actriței și copiilor”.

Mai mult, actorul în vârstă de 53 de ani susține că vedeta din ”Maleficent” nu face decât să manipuleze presa cu declarațiile și acțiunile sale.

Și avocatul actorului, Lance Spiegel, a declarat că afirmațiile Angelinei Jolie sunt false.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, trei adoptați și trei biologici: Maddox, de 16 ani, Pax, de 14, Zahara, de 13, Shiloh, de 12 și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 9 ani. Cei doi nu au finalizat încă divorțul, iar Angelina Jolie insistă ca acest lucru să se întâmple până la sfârșitul anului.

Sursele susțin încă Brad și Angelina nu au nicio șansă să semneze actele finale prea curând. Cei doi se luptă asiduu pentru custodia copiilor. Deși amândoi au anunțat că vor să se pună de acord cât mai curând, nu au reușit să se înțeleagă nici măcar asupra custodiei, cu atât mai puțin în ceea ce privește chestiunile financiare.

Brad Pitt și Angelina Jolie au fost căsătoriți timp de doi ani, ei căsătorindu-se după 10 ani de relație.

Citește și: