Scandalul din familia Pamelei Anderson pare să nu se mai stingă. După ce, recent, fostul soț al Pamelei, Tommy Lee (membru al trupei Motley Crue) a fost pocnit de fiul său, Brandon, actrița delimitându-se de acest scandal și lăsându-i să-și rezolve problemele, părea că lucrurile se vor potoli. Dar nu, o postare a rockerului pe rețelele sociale l-a provocat din nou pe Brandon, de 22 de ani, acesta lansând către tatăl său o replică tăioasă, tot online.

De Ziua Tatălui, Tommy Lee (foto), de 55 de ani, a vrut să-și amintească de tatăl său. ”Tatăl meu m-a învățat ce înseamnă să respect pe toată lumea și să am grijă de cei pe care îi iubesc. M-a învățat să apreciez ce am și să fiu recunoscător pentru lucrurile care mi-au fost date. Am eșuat de câteva ori, dar întotdeauna m-am repus pe picioare.

Când am devenit prima oară tată, am vrut să-i transmit aceste valori și lui. Uneori simt că am eșuat ca tată, pentru că copiii mei nu știu valoarea lururilor. Dacă strică ceva, nu le pasă, pentru că știu că vor obține din nou acel lucru, nou-nouț. Dacă rănesc pe cineva, nu le pasă, pentru că mulți oameni din jurul lor le spun că totul este în regulă”, a scris el pe Instagram.

Deși admite că a ”fi tată nu e ușor”, ”că totul e un rollercoaster”, în final Tommy Lee ajunge să lovească chiar în fosta soție, în Pamela Anderson, învinuind-o că nu i-a crescut deloc cum trebuie pe copiii lor. Cât despre cei doi băieți pe care îi are cu aceasta, Brandon și Dylan, de 20 de ani, la adresa lor are un singur lucru de spus: ”Îmi iubesc băieții, dar pot fi niște tâmpiți. Ăsta este adevărul”.

”Îți mai dau una de te adorm!”

O astfel de postare nu l-a putut lăsa indiferent pe Brandon, cel cu care a avut altercație recent, în urma căreia chiar a fost pocnit de fiul său.

”Mai știi ce s-a întâmplat data trecută când ai spus astfel de tâmpenii?”, a replicat Brandon online, amintind astfel despre episodul violent. ”Dacă crezi că suntem atatât de răi, și te asigur că nu suntem, atunci ar fi trebuit să te implici mai mult în creșterea noastră, să ajungi la mai multe zile de naștere și meciuri de baseball. Trebuia să te comporți mai mult ca un tată! Sunt de două ori mai bărbat decât vei fi tu vreodată!”, i-a mai spus el.

”Cineva ca tine nu ar fi putut crește un bărbat ca mine. Încă o dată, să pui familia noastră într-o lumină negativă… Cine naiba ești tu? Trei peste asta, omule! Sau îți mai dau una de te adorm”, i-a scris fiul tatălui, postând și o înregistrare în care Tommy Lee apare atât de beat încăt e aproape leșinat, pe podea, în lenjerie intimă, cel mai probabil după incidentul în care a fost pocnit. ”Pare că ți-e cam somn, Tommy”, mai scrie fiul său.

Vezi și Pamela Anderson, îndrăgostită până peste urechi de un ”puști” de 30 de ani. Ce-a fost în stare să facă pentru el|FOTO

Citește și: