George Burcea și Andreea Bălan păreau că au reușit să facă pace între ei și să se înțeleagă de dragul fetițelor lor, însă cei doi au început anul cu un scandal fără margini. George Burcea face acuzații dure la adresa fostei sale soții.

George Burcea și Andreea Bălan s-au certat la cușite chiar în seara de marți, 4 ianuarie, după o scurtă convorbire telefonică, scrie Click!, în exclusivitate. Actorul susține că are dovezi clare că a căutat-o disperat pe artistă ca să-și vadă copiii, însă, în ultimele zile, nimeni nu i-a mai răspuns la telefon. De cealaltă parte, Andreea Bălan se apară și menționează că tatăl copiilor ei nu respectă programul de vizite și nu se implică suficient în creșterea celor două fetițe. În scandalul dintre cele două vedete a fost introdusă și Viviana Sposub, iubita actorului, care ar fi fost înjurată de Andreea Bălan, lucru neconfirmat însă de artistă.

Deși sunt aproape doi ani de când s-au despărțit, Andreea Bălan și George Burcea se pare că n-au ajuns nici acum la un consens. Atăzi, 5 ianuarie, ar trebui să se pronunțe divorțul dintre artistă și fostul partener de viață, însă chiar cu o zi înainte, cu câteva ore înainte de miezul nopții, cei doi s-au certat îngrozitor, iar în scandal a fost implicată și Viviana Sposub, iubita actorului.

Click! dezvăluie în exclusivitate întreaga dispută care a avut loc între cei trei protagoniști. În seara de marți, 4 ianuarie, după lungi insistențe de a lua contact cu fiicele sale, George Burcea a reușit să ia legătura cu mama Andreei Bălan. Aceasta i-a răspuns după trei zile de căutări, fiind singura cu care George mai vorbește din casa artistei, pentru a putea suna și pentru a-și putea vedea cele două fiice ale sale. La scurt timp după ce actorul a început conversația cu fiica cea mică, Clara l-ar fi întrebat de Viviana Sposub, unde este și dacă este la ea, iar dacă da, să-i arate. Concurenta Bravo! Ai Stil! a intrat pe fir și a vorbit preț de câteva secunde cu fetița, moment în care ar fi intervenit, furioasă, Andreea Bălan.

Andreea s-a enervat că Viviana a vorbit cu fiicele ei

Artista ar fi avut o ieșire necontrolată și i-a adresat câteva injurii Vivianei Sposub. „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, este acuzată că ar fi spus Andrea Bălan, după ce ar fi intervenit în discuția cu iubita fostului partener de viață.

Ulterior, cântăreața ar fi închis telefonul și nu ar mai fi răspuns apelurilor tatălui celor două fetițe.

Contactat de Click!, George Burcea a făcut declarații în exclusivitate pe marginea subiectului, confirmând faptul că între el și fosta parteneră de viață a fost o ceartă zdravană. De asemenea, actorul a mărturisit că nu este lăsat să-și vadă cele două fete.

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut. Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba”, a declarat George Burcea, în exclusivitate, pentru Click!.

Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că nu a plătit pensie alimentară

Andreea Bălan nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului, însă jurnaliștii de la Click.ro au stat de vorbă cu mai mulți prieteni din anturajul vedetei, care au povestit mărturia artistei în întregime, publicând conversația dintre jurata „Te cunosc de Undeva” și una dintre prietenele sale bune.

1. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație.

2. Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară.

3. De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut.

4. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.

Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei, unde a început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea. Deci din momentul în care a instigat la violenta public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele să doarmă peste noapte, deoarece este instabil (așa cum a văzut țoață lumea) și nu a respectat să doarmă acasă la el ci le-a dus la ea și au dormit 4 în pat (ceea ce este inadmisibil).

I-am permis să le ia doar ziua și să le aducă seara, și a făcut asta de câteva ori, urmând să le ia la el două weekenduri pe luna, după ce se termina procesul (n.r. procesul de divorț). Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut.

Da, punctul meu de vedere este de mamă care își protejează copiii de un om instabil care consumă ce consumă și care folosește copiii doar a arătă lumii că este tată, când de fapt nu se ocupă deloc, nu plătește nimic, îi vede foarte rar și își bagă iubita în vizitele, telefoanele cu fetele. Așa ceva nu este firesc. El trebuie să relaționeze doar el cu ele, mai ales că o face rar. Orice filmare ar avea chiar te rog să o ceri că să vezi daca am dreptate sau nu, dar de publicat nu ai cum că se face proces.”, este ceea ce Andreea Bălan i-a povestit bunei sale prietene, sursă credibilă Click!, despre întregul scandal dintre fiica sa și George Burcea.

Sursa: click.ro