„Dacă dai 75.000 de dolari pe o rochie, poţi să dai 75.000 de dolari şi pentru tata”, a declarat Samantha Grant (52 de ani), precizând că tatăl lor vrea chiar să vină să o conducă pe Meghan la altar.

De altfel, femeia i-a dat peste nas surorii ei, spunând că nu ar trebui să uite că a ajuns acolo unde e, pentru că tatăl lor a făcut sacrificii ca ea să urmeze școli de prestigiu care au ajutat-o să devină actriță. „Educația lui Meghan, conexiunile pe care și le-a făcut în industrie ca să obțină rolul din Suits și chiar și alte roluri și tot ce e ea azi,  i se datorează  tatălui care i-a oferit foarte multe”, a spus Samantha pentru revista In Touch.

Meghan, în rochia de 75.000 de dolariSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și:Prințesa Charlotte abia a început grădinița, dar deja a învățat o limbă străină!

Meghan Markle are doi frați vitregi

Femeia a început să-și atace sora după ce prințul Harry a spus într-un interviu la BBC Radio 4 că familia regală britanică este “familia pe care Meghan nu a avut-o niciodată”!

“De fapt, ea are o familie foarte mare care a fost întotdeauna acolo cu ea și pentru ea. Familia noastră a fost foarte normală şi după ce tata a divorţat de mama ei, Doria”, a explicat Samantha.

Mama lui Meghan este Doria Ragland, o afro-americancă , care l-a întâlnit pe Thomas Markle, pe platourile de filmare de la serialul american „General Hospital”, unde el lucra ca regizor de lumini, însă cei doi au divorțat când Meghan avea doar 6 ani.Deși a trăit mai mult în Los Angeles cu mama ei, ea petrecea destul timp și cu tatăl său.  Meghan are doi frați vitregi, Samantha Markle și Thomas Markle Junior, din primul mariaj al tatălui ei cu Roslyn Markle.

Citește și: