Britney Spears (40 de ani) şi logodnicul ei, Sam Asghari (28 de ani), erau în pline pregătiri când intrusul a pătruns, neinvitat, în vila lor, anunță TMZ. Este vorba despre Jason Alexander, care a fost căsătorit cu Britney Spears în anul 2004. Au avut o căsnicie record, de doar 55 de ore.

Scandal cu poliție la nunta lui Britney Spears

Jason Alexander s-ar fi filmat în direct pe Instagram, unde se vede că-i spune unui agent de pază că a fost invitat. „Unde este Britney?”, spune el, înainte de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz, decorat cu flori. Potrivit TMZ, a avut loc o altercaţie şi a fost chemată Poliţia. Pozele sunt desprinse parcă din filmele de acțiune. Jason este pus la pământ și încătușat de oamenii legii. La scenele terifiante au asistat numeroase vedete, printre care Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, care s-au numărat printre invitați.

Serviciile şerifului comitatului Ventura indică faptul că agenţi au fost la faţa locului şi au descoperit că intrusul era căutat pentru fapte comise într-o altă altercaţie şi l-au arestat, precizează News.ro, care citează Variety. Bărbatul ar fi declarat că Britney a fost singura lui soție și că va încerca să distrugă nunta în toate modurile posibile.

Britney Spears’ ex-husband Jason Alexander is arrested after crashing her weddingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Britney Spears, nuntă discretă după ce luna trecută a pierdut sarcina

La mijlocul lunii mai, Britney Spears le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că ea şi partenerul ei, Sam Asghari, „şi-au pierdut copilul minune”. Britney anunţase că este însărcinată la câteva luni după ce a scăpat de tutela tatălui. „Cu cea mai profundă tristeţe a noastră trebuie să anunţăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii”, a scris solista, pe rețelele sociale.

„Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să aşteptăm să anunţăm până am ajuns mai departe, totuşi, am fost prea încântaţi să împărtăşim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”, a spus ea. Britney Spears este deja mamă a doi copii: Sean Federline, în vârstă de 16 ani, şi Jayden James Federline, 15 ani, născuţi din relația cu Kevin Federline.

Citește și: Britney Spears se mărită azi pentru a treia oară. A invitat un singur membru al familiei

Citește și: Era în al nouălea cer de fericire când a aflat că este însărcinată cu logodnicul ei. Britney Spears a anunțat că a pierdut sarcina