Samantha Markle, sora mai mare a actriței americane, Meghan Markle, iubita prințului Harry, a iscat un adevărat scandal în presa britanică după ce a criticat-o pe Pippa pentru faptul că nu a invitat-o și pe Meghan la ceremonia religioasă de la biserica St. Mark’s Church. Samantha a declarat pentru Radar Online că „i s-a părut de prost gust” faptul că sora ei nu a fost lăsată să vină la biserică.

Prințul Harry și iubita lui, Meghan MarkleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Potrivit britanicilor, există o regulă prin care cuplurile care nu sunt căsătorite sau logodite, nu au voie să participe la ceremoniile religioase împreună, și cum Harry și Meghan nu sunt logodiți oficial, vedeta a fost nevoită să lipsească de la ceremonie. Însă nemulțumirea Samanthei vine și de la faptul că fratele Pippei, James, a fost lăsat să vină însoțit de iubita sa, chiar dacă nu sunt căsătoriți, în timp ce actriței i s-a permis să vină doar la petrecerea organizată la casa părințiilor lui Kate și ai Pippei.

Meghan nu a fost inclusă nici în poza de nuntă

Samantha a numit-o pe Pippa „snoabă” și a declarat că pe Megan nici măcar nu au inclus-o în poza de la nuntă a fericitului cuplu. Mai mult, sora lui Meghan susține că e convinsă că mama lui Harry, prințesa Diana, se răsucește în mormânt pentru felul în care a fost tratată iubita mezinului ei.

Nu este pentru prima dată când Samantha face declarații scandaloase. La scurt timp, după ce s-a aflat că Meghan și prințul Harry formează un cuplu, aceasta a vorbit foarte urât despre actriță, spunând că aceasta visează de mică să devină prințesă și că nu este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, Meghan nu a comentat declarațiile surorii ei, spunând că Samantha practic nici nu o cunoaște pentru că nu au crescut împreună și nu s-au mai văzut de peste 20 de ani și că încearcă doar să obțină bani de pe urma ei.

Citește și: