Cântăreața și-ar dori un soț american. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească bărbatul care să îi stea alături interpretei.

Saveta Bogdan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară, nu se codește să vorbească despre căsătorie chiar și la această vârstă. Artista a declarat recent că este pregătită să spună marele „Da”.

Are așteptări mai de la plecarea în America: ”Singurătatea este foarte rea!”

Artista va pleca în vizită la fiica ei, în America, în luna mai, și are așteptări mari de la această călătorie. Speră că acolo va avea șansa să întâlnească un bărbat potrivit pentru ea.

Saveta Bogdan merge chiar mai departe cu planurile, așa că nu exclude posibilitatea să ajungă în fața altarului. Mai întâi însă trebuie să găsească acel bărbat care să îi cucerească inima.

„Eu sunt un om singur, singurătatea este foarte rea! Acum nu știu dacă și bătrânețea este foarte urâtă pentru toată lumea, dar eu sunt tânără și frumoasă! Și veșnic pregătită să mă mărit!

Eu o să plec în mai în America, la fată, după Paște, imediat. Și dacă găsesc un bărbat ca lumea, să mă înțeleagă, are și el nevoie să ne alinăm durerile, de ce nu?!”, a mărturisit Saveta Bogdan la Antena Stars.

La 77 de ani, Saveta Bogdan e pregătită să adopte un copil: ”Înfiez un copil și-l cresc eu!”

Ce pretenții are artista de la viitorul soț

Saveta Bogdan ar prefera un bărbat din America, dar nu spune „nu” nici dacă ar fi român. Cântăreața vrea ca viitorul soț să fie apropiat de vârsta ei, să aibă o situație finaciară bună, dar și să fie inteligent.

„Și poate găsesc un american. Poate îmi găsesc un român… cu românii e cam greu, dar nu se știe!

Dacă îmi găsesc ceva să îmi convină, nu zic nu! Mă mărit să am și eu un om în casă! Să aibă grijă de mine, să îmi cumpere și mie o pâine. Să facă cumpărăturile, de ce? Este foarte bine cum m-am gândit. (…)

Să fie apropiat de vârsta mea, să fie un om inteligent, să aibă și el un bănuț. Doar nu o să îl țin eu”, a adăugat artista.

Amintim că interpreta de muzică populară a fost căsătorită peste 30 de ani, dar a aflat că soțul o înșela. A decis atunci să-l dea afară din casă, iar când îi făcea bagajele a găsit o listă cu toate femeile cu care soțul ei o înșelase, 83 la număr.

Vezi și La 76 de ani, Saveta Bogdan are o viață amoroasă tumultoasă! S-a despărțit de fostul iubit tinerel și e de câteva luni cu un ambasador: ”Sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român!”

Citește și:

Cum arată Cindy Crawford nemachiată, la 57 de ani – Galerie FOTO

Cum arată surorile lui Brigitte Pastramă. S-au pozat în Dubai și au smuls mii de like-uri! Nici că ar putea fi mai diferite!