Saveta Bogdan e cât se poate de prezentabilă la vârsta ei! Și plină de viață, am zice, ținând cont că trăiește la intensitate mare. Nu doar că are apariții nenumărate pe scenă, în ciuda vârstei, dar are și o viață personală plină. Îndrăgita cântăreață a dezvăluit că are propriul ritual de înfrumusețare, pentru a se asigura că aparițiile ei, din viața profesională și personală, sunt mereu la înălțime.

Secretele Savetei Bogdan: artista poartă perucă!

Puțină lume știe că artista poartă perucă. O probșemă, căderea părului, s-a rezolvat cu un artificiu care trece neobservat și îi menține încrederea în propria persoană la cote înalte.

Asumată în această privință, Saveta Bogdan apare mereu cu o coafură impecabilă, fiind o doamnă extrem de cochetă.

Cât despre îngrijirea pielii, care în niciun caz nu-i trădează vârsta, iată ce a declarat vedeta muzicii populare: „Dau cu o cremă bună, mă demachiez cu lăptișor de matcă, ăla antic, vechi și de demult. Îmi fac scrub pentru față cu zaț de cafea. Îmi mai fac mască cu gălbenuș de ou și miere, pentru față, și pun și un pic de lămâie”.

saveta-bogdan-in-tinereteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Saveta Bogdan se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani

Se pare că metodele de îngrijire ale artistei dau roade, având în vedere că aceasta a confirmat că are de ceva vreme în viața ei un bărbat mai tânăr cu 20 de ani, de meserie avocat, care îi este alături la bine și la greu.

„Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. De Ziua Îndrăgostiților a venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză.

Dar faptul că a venit, și că am pe cineva, mă face să mă simt bine. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea.”, a mărturisit artista, pentru Ciao.

Saveta Bogdan, două mariaje eșuate, cu violență fizică: ”Într-o seară el m-a împins într-un şifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în cap”

Saveta Bogdan și actualul ei partener au ales însă să nu se căsătorească, după ce artista a trecut deja prin două mariaje eșuate. Pentru primul soț a fugit de acasă la doar 16 ani, însă viața lângă bărbatul respectiv a fost una grea. Saveta Bogdan a ales să divorțeze după 5 ani, din cauza posesivității excesive și a violenței partenerului său.

Interpreta dezvăluia în urmă cu ceva vreme și care au fost motivele care au dus din nou la divorț, în cazul celui de-al doilea soț, Constantin Ene, alături de care are și o fiică. Aceasta nu a scăpat de violență nici în cea de-a doua căsnicie.

„A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece.

Fata (fiica lor, n.r) a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecarei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă. (..)

Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un şifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în cap. Am fost la spital, mi s-au pus două copci.”, povestea Saveta Bogdan.

Vezi și Zile de coșmar pentru cântăreața noastră de muzică populară. Și-a pierdut ambii părinți în decurs de două săptămâni…

Citește și:

Tudor Chirilă, petrecere boemă de ziua lui, la pensiunea Andreei Esca, de la Porumbacu

Cristina Cioran și-a botezat fetița. Primele imagini de la eveniment