Saveta Bogdan a mărturisit pentru Antena Stars faptul că primește ”mesaje de dincolo” de la fratele decedat. Unul dintre ei chiar i-a apărut în vis în timp ce îi întindea mâna. Este vorba despre fratele Maxim.

”L-am mai visat o dată, așa, avea o șapcă în cap maro și un palton pe el tot așa maro și a întins mâna spre mine. A vrut să mă tragă să mă pupe și am zis: Nu, nu, nu ne pupăm.

Îmi pare rău că a murit neîmpărtășit, asta mă doare foarte tare, eu îi fac pomeni, eu îi aprind lumânări”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

”Când a murit, am avut niște semne de la el. Sâmbătă dimineață, când el a murit la 9 și 25 de minute, în casă la mine, am auzit vocea lui, a spus: ”Gata, am terminat!” Și am spus: ”Nu, fratele meu, nu se poate”. Imediat m-a sunat nepoata și mi-a zis că a murit”, a povestit ea.

Saveta Bogdan a trăit experiențe paranormale imediat după aceea

Cântăreața Saveta Bogdan a mărturisit că a trăit experiențe paranormale imediat după acel moment.

”Când m-am dus la el, la spital, l-am văzut ultima dată. Am simțit ceva noaptea, că l-am visat. Și am zis că trebuie să mă duc la el la spital.

Și i-am zis, ”frate-miu, ce e cu tine?” Era speriat. Nu mai era omul ala pe care-l știam eu, vesel. Și imi zice, ”ce să fac sora-mea, vreau să te rog să fii veselă”.

Am plâns, am plâns. Eu mi-am cerut iertare de la el. M-a rugat să-i aduc un preot să-l împărtășesc.

Dar să vedeți ce semn am avut cu el. Doamne, Doamne ce grele sunt despărțirile, nu se poate ce grele sunt despărțirile… Când a murit, în sâmbăta aia, Mihaela era la spital. Eu am spus, ”nu știu dacă rezist să-l văd, să nu fac un șoc”. Toată noaptea nu am dormit, așteptam să mă anunțe. La ora 9:27, cineva s-a văitat la mine în camera, în dormitorul meu. ”Ah, ah”. ”Doamne, dar cine e? Ce se întâmplă?”

Când ma uit, n-am văzut pe nimeni, mi s-a părut că-i aud vocea lui. M-am ridicat, m-am dus la bucătărie, am deschis geamul, ce crezi, a venit un abur, un abur așa în formă de trandafir. N-am să uit cat oi trăi. A venit spre mine și a intrat în casă. Și am zis, ”ăsta e frate-miu”. Imediat, în două minute, a sunat nepoată-mea și mi-a zis: a murit”, a dezvăluit artista, conform Cancan.

Vezi și Ea e cântăreața de muzică populară care a intrat în moarte clinică într-un spital din Serbia. Dezvăluiri terifiante despre lumea de dincolo: „Mă luptam cu ceva”

Citește și:

Lora, dezvăluiri despre relația cu Ionuț Ghenu. Primele declarații despre copil

Miki de la Kpital s-a cununat civil! “Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună Da!”