Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cântăreața i-a pregătit micuței sale o petrecere ca la carte. Iar micuța Amelie Nicole nu a pierdut ocazia de a-și pune o dorință. Una arzătoare, care îi implică mai ales pe părinții ei.

Dorința fetiței a lăsat-o pe mamă cu gura căscată și a îmbujorat-o

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Elena Gheorghe a făcut o postare pe conturile sale personale de pe platformele de socializare. Artista a publicat câteva fotografii de la ziua de naștere a micuței ei, dar și un mesaj special.

Cântăreața a menționat faptul că cea mai mare dorință pe care o are Amelie Nicole este să mai aibă o surioară. Artista a rămas uimită în momentul în care micuța ei i-a spus această dorință la ureche.

„La mulți ani, Amelita noastră! Ești o bucurie de copil, mereu cu zâmbetul până la urechi, dar ieri după ce mi-ai spus dorința ta, m-ai lăsat mască, fără cuvinte: “Mami, dacă îți pui o dorință de ziua ta se împlinește, nu? Da, mami! Atunci o să mai am o surioară, mi-am dorit să mai ai un bebeluș în burtică””, a scris cântăreața pe pagina sa de Facebook.

Artista are doi copii superbi

Elena Gheorghe are doi copii superbi, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Vedeta are frumoasa vârstă de 33 de ani și este căsătorită cu Cornel Ene încă din anul 2011, după aproape șase ani de relație. Cei doi au fost mereu îndrăgostiți unul de celălalt, iar asta se vede cu ochiul liber din toate aparițiile lor.

Cornel Ene a încercat însă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, cu câteva excepții când a apărut alături de soția lui.

Elena Gheorghe recunoaște că soțul ei are un mare defect: ”Singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că…”

Viața lor s-a schimbat radical în luna decembrie a anului 2011, când artista a adus pe lume un băiețel și au devenit părinți pentru prima dată. Ulterior, în data de 15 iulie 2017, Elena Gheorghe a devenit mamă pentru a doua oară și a născut o fetiță.

Nicholas Răzvan, fiul cântăreței, are 11 ani, în timp ce Amelie Nicole, fiica artistei, a împlinit 6 anișori. Acum se pare că micuța ei își mai dorește încă o surioară. Oare îi va îndeplini Elena Gheorghe această dorință?

amelita-sarbatoritaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

A fost și ziua surorii sale

Elena Gheorghe se află în aceste zile pe litoralul românesc, acolo unde are aniversări  pe bandă rulantă.

Zilele trecute, artista și-a serbat sora, pe Ana Pîrvulescu Gheorghe, care a împlinit 37 de ani. Au sărbătorit împreună cu un grup de prieteni la o terasă pe malul mării.

Pe 30 iulie, Elena Gheorghe va împlini 38 de ani  dar deocamdată are aceeași vârstă ca sora ei, Ana, 37 de ani.

„La mulți ani, surioara mea! Te iubesc mult și îți doresc tot ce e mai frumos și mai bun! 2 săptămâni de acum încolo suntem de aceeași vârstă@pirvulescuana”, a fost urarea pe care i-a făcut-o cântăreața surorii sale.

Cele două surori se înțeleg de minune și sunt convinse că între ele există o legătură specială. Acestea reușesc să aibă o conexiune pe care nu o pot explica și simt dacă ceva nu este în regulă cu cealaltă.

Elena Gheorghe a povestit de multe ori, în trecut, că a simțit de multe ori stări de neliniște și, după ce a vorbit cu sora ei, a aflat că ea nu se simte bine.

Vezi și Elena Gheorghe și-a sărbătorit fiul care nici măcar nu ar fi trebuit să se nască. Destăinuiri incredibile

Citește și:

20 de vedete la plajă, în costume de baie roz

Cum își crește Daniela Gyorfi fata: ”Să nu ajungă la mâna bărbatului!” Pasiunea neobișnuită a Mariei: ”Am crezut că e moft”