”La multi ani, dragul meu! Sa treci prin viata cu seninatate, cu succese si cu multe bucurii! Noi iti suntem alaturi mereu.😘 😘 😘

Timpul trece cu viteza ametitoare. Astazi se implinesc si 15 ani de la cununia noastra.😊 ”, a scris actrița Monica Davidescu, soția lui, pe Facebook, unde a postat și mai multe fotografii de familie, în formula de doi și de trei (împreună cu fiica lor, Dora), dar și de la nunta lor.

un-cuplu-bine-sudatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Detalii despre nuntă, care acum ies la iveală

Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au avut o nuntă ca în povești, cu 400 de persoane, la Palatul Snagov.

Pepe și Călin Geambașu au fost printre cei care au încălzit atmosfera de la nuntă. Unul dintre cele mai frumoase momente a fost atunci când Aurelian Temișan a cântat cu mireasa lui, Monica Davidescu, în duet, celebra melodie “Something stupid”.

Nu a fost singura surpriză: Temișan a mai făcut deliciul invitaților și cu un duet pe care l-a avut cu tatăl său, Relu (Aurelian), de la care a deprins dragostea pentru muzică.

Celebrul cuplu i-a avut invitați la nuntă și pe regretații actori Radu Beligan și Marin Moraru, dar și multe alte nume cunoscute din teatru, muzică și fotbal.

“13 ianuarie 1995 – 13 ianuarie a.c. 26 de ani, până acum, de când ne-am cunoscut. Ani buni, frumoși, intenși, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reușite, ani în doi, după care în trei, dar în aproape toți anii cu animăluțe în casă, ani în care am asistat la nașteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat și am fost aplaudați… dar cel mai important e că am fost sănătoși și că am fost și suntem împreună.

Să tot fim! Cu voi în preajmă, să vă bucurăm ca până acum și să simțim că mai vreți… și mai vreți… și mai vreți…”, scria la începutul acestui an Aurelian Temișan pe rețelele de socializare.

”Poate cea mai tragico-comică întâmplare a nunții este aceea că a început puternic ploaia pe peluza cortului din fața Palatului Snagov, chiar când mirii și invitații soseau… Monica era întristată, firește.

Fără să mai aștept formalități (primire oaspeți, aperitiv și dansul mirilor), ne-am urcat spontan pe scenă și am cântat în ciuda ploii câteva melodii fix despre ploaie: Singing în the rain, Have you ever seen the rain, Goi dansăm în ploaie. Ringul s-a umplut chiar dacă invitații de abia intraseră în interior și în ritmul ăsta a continuat toată noaptea. Practic, petrecerea a început înaintea petrecerii…Splendidă participare din partea tuturor cei prezenți! Nice to remember!”, povestea la un moment dat și artistul Călin Geambașu despre nunta lui Aurelian Temișan.

Vezi și Ce familie frumoasă are Aurelian Temișan! Fetița lui va împlini 11 ani și deja e o domnișoară! GALERIE FOTO

Citește și:

Fosta fată Bond, Britt Ekland, are chipul distrus de operații estetice. Cât de frumoasă era în tinerețe!

Primele declarații ale Elenei Merișoreanu, după ce a fost operată de urgență. Cum se simte artista de 73 de ani