Despre Charlotte s-a scris că ar fi avut o relație cu Brad Pitt, după divorțul acestuia de Angelina Jolie, însă se pare că nepoata lui Grace Kelly și-a găsit fericirea în brațele unui producător de film francez, Dimitri Rassam.

 

Cei doi merg în fața altarului pe 1 iunie. Ceremonia civilă va avea loc la palatul regal din Monaco, iar apoi va avea loc un prânz privat, la care vor participa mai mulți membri ai Familiei Regale Monegasce, dar și dintre cei care aparțin altor case regale din Europa.

 

Charlotte Casiraghi și Dimitri își vor boteza și băiețelul

Mai mult, se pare că cei doi își vor boteza și fiul, Balthazar, care s-a născut în noiembrie. Ceremoniile vor fi urmate de o recepție la Saint-Rémy-de-Provence. Ca și mulți alți membri  ai familiei regale din Monaco, precum frații ei Pierre și Andrea Casiaghi, Charlote și Dimitri vor avea o ceremonie cu mai mult fast în zilele următoare.

 

Ca și mulți alți membri  ai familiei regale din Monaco, precum frații ei Pierre și Andrea Casiaghi, Charlote și Dimitri vor avea o ceremonie cu mai mult fast în zilele următoare. Charlotte  este a noua în ordinea succesiunii la tron

Ambii miri au mai fost căsătoriți și mai au copii din mariajele anterioare. Charlotte mai are un fiu, Raphael, de cinci ani dintr-o relație anterioară, cu actorul Gad Elmaleh, iar Dimitri mai are o fiică, Darya (7 ani), cu fosta lui soție, modelul de origine rusă Masha Novoselova.

CItește și: