Pe Andreea Esca o cunoaște o țară întreagă, iar fiica ei, Alexia, a devenit și ea cunoscută și influencer, însă puțină lume știe și cum arată fiul vedetei Pro TV. Acesta se numește Aris Melkior Eram și astăzi împlinește 16 ani.

EscaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Îmi amintesc perfect cum speram să fie Leu:), să nu iasă Rac, pentru că nu voiam sa fie prea sensibil, să sufere usor… Și a venit printre primii Lei, pentru că medicul meu avea treaba mai spre sfârșitul săptămânii:))) . Aris nu se grăbea. Era clar că trebuia să fie un adevarat Leu. Care nu se grăbește! Trăieste totul pe îndelete, cu pofta și bucurie. Te cucereste si te invarte pe degete, incet si sigur… Iar tu stii asta, dar nu-i poti rezista. Asa e Aris! N-ai alta optiune decat sa-l iubesti chiar si cand te scoate din minti! Si el stie asta! Sah-mat! La multi ani ”, a scris Andreea Esca, alături de trei imagini cu fiul ei.

 

Născut pe 24 iulie 2003, Aris apare des şi pe Instagram şi Facebook în fotografiile pe care le postează sora şi mama lui și pare să fie copia fidelă a tatălui lui, omul de afaceri francez, Alexander Eram.

Citește și: