Sarah Jessica Parker împlinește 58 de ani pe 25 martie

Sarah Jessica Parker a fost fotografiată pe platourile de filmare ale noului serial în care joacă, „Și uite-așa…”.
Serialul se dorește a fi o continuare a show-ului ce a făcut-o celebră pe actriță, Sex and the city.

Astfel, Carrie, Miranda și Charlotte se reunesc 20 de ani mai târziu în noul serial, însă din peisaj lipsește și Samantha, personaj interpretat de colega de platou Kim Canttrall.

Sarah Jessica Parker On Set – NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În ciuda faptului că anii au trecut și pentru Sarah Jessica Parker, nu doar pentru Carrie, actrița este în continuare la fel de frumoasă și strălucitoare ca în tinerețe.

Într-un material din New Idea, Parker dezvăluie faptul că nu are o rutină deosebită pentru a se păstra tânără.

„Tind să fiu loială câtorva produse de îngrijire. Probabil ca multe alte femei, mă tem să încerc ceva nou, ca apoi să nu le folosesc. Pe măsură ce am avansat în vârstă, am început să experimentez tot mai puțin.”

Totodată, actrița nu este adepta încărcării excesive a tenului cu produse de machiaj:

„Niciodată nu folosesc bază de machiaj. Am un anticearcăn care e foarte transparent, lasă să se vadă pielea. Prefer să îmi arăt pielea, chiar și în situații mai puțin flatante, de exemplu dacă am vreo zonă înroșită.”, explică actrița.

Întrebată despre îmbătrânire, starul din Sex and the city recunoaște că nu se îngrijorează prea mult pe subiectul acesta.

„Nu prea stau să mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului. Prefer să privesc viața în prezent. Sunt optimistă de la natură, dar bineînțelesc că aspectul ăsta e deseori pus la încerare de viață și de lumea înconjurătoare.”

„Unul dintre privilegiile îmbătrânirii este că poți fi mai directă cu tine însăți”

„Ești mai capabil să înțelegi ce e important și să urmărești un țel cu mai mult sens.
Am petrecut mulți ani din viață cu un program ce nu-mi aparținea, nu aveam controlul asupra lui, pentru că eram prea ocupată să nu supăr pe nimeni.
Acum îmi prioritizez propriul timp, sau cel puțin așa încerc.”