Celebra blondă, în vârstă de 39 de ani, a dezvălui în august 2020 că a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer la sân. A făcut numeroase tratamente și chimioterapie, însă acesta s-a extins și la coloană, creier și plămâni, iar în decembrie medicii i-au spus că nu va mai prinde un alt Crăciun și că mai are doar câteva luni de trăit.

Cu toate acestea, Sarah rămâne pozitivă și speră să reușească să învingă boala. De când a aflat cumplitul diagnostic continuă să facă săptămâna chimioterapie. În ajutor i-a sărit și cântărețul britanic și prezentatorul tv Duncan James, care a pus-o în legătură cu un specialist în tratamente alternative, care a mai avut „reușite miraculoase” în tratarea bolnavilor de cancer.

„Sunt prieten foarte bun cu Sarah , iar când am auzit că are cancer am contactat-o imediat. Am pus-o în contact cu un om care face „miracole” și ajută oamenii cu terapii alternative”, a declarat James.

„Chiar vreau să o ajut pe Sarah cât de mult pot. Am fost foarte trist când am auzit că a fost diagnosticată cu cancer și chiar sper să fie bine”, a mai spus acesta.

sarah-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Sarah Harding a aflat că are cancer la sân în vara anului trecut. În ciuda faptului că a urmat un tratament intens și a făcut o mastectomie, cancerul i s-a răspândit în corp. Medicii i-au dat vestea tristă în luna decembrie, anul trecut, că ar putea fi ultimul Crăciun din viața ei. Și asta după ce i-au apărut tumori și pe creier, și la plămâni și cancerul i s-a răspândit și la coloană, fiind în stare terminală.

„În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Am ajuns la stadiul în care nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”, a explicat Sarah.

Cu toate acestea, noul tratament pare să aibă rezultate bune, iar cele mai recente analize au arătat că i s-ar fi micșorat tumorile de pe creier și plămâni.

Artista, în vârstă de 39 de ani, și-a povestit întreaga luptă împotriva cancerului în noua ei carte, intitulată „Hear Me Out”, ce a fost publicată recent de Times.

CItește și: Cum au reacționat colegele de trupă după ce artista a anunțat că are cancer în fază terminală: „M-am pierdut și am izbucnit în lacrimi”

Sarah Harding se gândește la propria înmormântare

În cartea ei, „Hear Me Out”, a vorbit chiar și despre propria înmormântare și despre ce vrea să fie scris pe piatra ei funerară.

„În acest moment mă tot gândesc la înmormântări. S-ar putea să pară morbid, dar este greu să nu o faci în acest stadiu. (..)M-am gândit și la o inscripție pentru mormântul meu. Mă gândesc că „FFS” ar putea fi unul bun. Probabil că a fost cea mai folosită frază a mea de-a lungul acestui timp, în care am primit vești proaste una după alta.‘ For f *** ’s sake!’(n.r Ce dracu!) ”, a dezvăluit artista.

Harding a făcut parte din formaţia britanică „Girls Aloud”, formată în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din format din interpretele Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts.

De-a lungul carierei muzicale, cele cinci au lansat cinci albume de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara Marea Britanie. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţii ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.

Citește și:

Al Bano s-a împăcat cu Loredana Lecisso. Ce frumoasă e fiica lor!

Dorian Popa, de urgenţă cu mama la spital. Ce a păţit mama acestuia: ”Domnul doctor a zis…”