Chad și Sarah au început să formeze un cuplu în 2017, după ce au participat la emisiunea Celebrity Big Brother, pe care frumoasa artistă a și câștigat-o. Devastat de moartea ei, el a mărturisit că i se pare foarte trist că a murit atât de tânără și nu a reușit să-și împlinească marele vis de a deveni mamă, mai ales că iubea foarte mult copiii.

„Sarah și-a dorit să devină mamă, dar nu a mai apucat să facă asta, ceea ce mi se pare foarte trist. Mereu m-am gândit că o să fie o mamă o mamă grozavă. Transmitea o vibrație maternă, era foarte grijulie cu cei pe care-i iubea. Ar fi fost de-a dreptul obsedată de copiii ei, în cel mai bun mod posibil. Era în natura ei”, a povestit Chad pentru The Sun.

Sarah Harding a murit la doar 39 de ani

Chad a mărturisit că distanța dintre ei și-a spus cuvântul în relația lor și s-au despărțit după câteva luni, pentru că Sarah locuia în Marea Britanie, iar Chad în SUA, dar cei doi au păstrat legătura, însă nu a uitat-o niciodată pe artistă și spera ca la un moment dat viața să-i aducă iar împreună.

Mărturisirea lui Chad este confirmată și în cartea publicată de Sarah, Here Me Out, pe care a lansat-o în luna martie și în care artista și-a descris lupta cu teribila boală. Ea și-a exprimat dorința de a fi mamă își a mărturisit că a plâns pentru că nu avea copii și că tratamentele făcute pentru a trata cancerul îi spulberaseră orice șansă de a-și îndeplini visul.

FWROSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Sarah Harding a murit duminică dimineață la 39 de ani, la un an după ce a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. Mama artistei a povestit pe contul de Instagram că Sarah a luptat cât de mult a putut cu boala, dar a murit în liniște.

„Mă doare sufletul să vă anunț că frumoasa mea fiică Sarah, din păcate, s-a stins din viață. Mulți dintre voi știu că Sarah a fost diagnosticată cu cancer și a dus o luptă crâncenă până în ultima zi. A murit în această dimineață, în liniște. Aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru susținerea din ultimul an. A însemnat enorm de mult pentru Sarah și i-a oferit putere și confort știind că este iubită. Știu că nu și-ar dori să fie amintită pentru lupta ei împotriva cancerului – ea a fost un adevărat star și sper că așa va fi ținută minte”, este mesajul scris de mama artistei.

Sarah Harding a aflat că are cancer la sân august, anul trecut. În ciuda faptului că a urmat un tratament intens și că a făcut o mastectomie, cancerul i s-a răspândit în corp. Medicii i-au dat vestea tristă în luna decembrie, anul trecut, că ar putea fi ultimul Crăciun din viața ei. Și asta după ce i-au apărut tumori și pe creier și la plămâni, și cancerul i s-a răspândit și la coloană, fiind în stare terminală. În luna martie și-a publicat o carte despre lupta ei cu boala, „Hear Me Out”, precizând că va trăi și se va bucura de fiecare secundă din viața ei.

Sarah Harding a devenit celebră în 2002


Harding a făcut parte din formaţia britanică „Girls Aloud”, formată în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din format din interpretele Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts.

De-a lungul carierei muzicale, cele cinci au lansat cinci albume de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara Marea Britanie. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţii ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.

FOTO: PROFIMEDIA/ HEPTA

Citește și:

Interviu cu Adi Despot: „Urăsc banii!”

Celebra actriță a spus ”da”! S-a căsătorit într-un decor de vis!