Motivele care au stat la baza acestui divorț nu au fost însă niciodată cunoscute. După ani, iată că Fergie în sfârșit explică de ce s-a despărțit de soțul ei. Într-un interviu recent, aceasta a declarat că, în urma căsătoriei cu prințul Andrew, ea s-a ales cu palatul, nu însă și cu soțul.

”Am obținut palatul, nu omul”

”Voiam să mă mărit cu iubitul meu, care întâmplător era prinț și ofițer în marină. Dar ce am obținut nu a fost omul, ci palatul, nu pe el… Mi s-a spus că trebuie să mă duc la Palatul Buckingham și el pe mare”, explică ea.

Practic, ”în timpul căsătoriei, îl vedeam 40 de zile pe an”, a mai spus Fergie, care mărturisește că era complet nepregătită pentru viața de ducesă. Credea atunci că nimic nu va sta în calea dragostei ei.

”Atât Andrew, cât și eu… amândoi spunem că, dacă am putea să ne întoarcem în timp, clar am proceda diferit”, a mai spus ea. Atunci, însă, la 23 de ani, nu știa că se poate ”juca șah” și altfel, după cum s-a exprimat ea.

”Poate că am fi și acum împreună dacă spuneam atunci <> separării de după nunta din 1986.

Fotografiată cu un afacerist, consilierul financiar al ei și soțului ei

Cei doi, duce și ducesă de York, au anunțat că s-au separat în 1992. Trăiau însă separat de multă vreme, prințul fiind ocupat să îndeplinească datoriile regale. La câteva luni distanță, Fergie a fost fotografiată de paparazzi în posturi tandre cu un mare afacerist, John Bryan, cel care fusese consilierul financiar al cuplului. Patru ani mai târziu, Fergie și prințul au divorțat.

Încă îl iubește

Chiar dacă așa au stat lucrurile, Fegie susține: ”Cred că dragostea pe care o aveam pentru el atunci este cea pe care o am și acum pentru el. M-am măritat cu cel mai bun și încă e cel mai mare gentleman din câți cunosc”.

Și atunci de ce nu mai sunt căsătoriți? ”Suntem fericiți, până la urmă, nu totul ține de căsnicie. Contează și această prietenie extraordinară pe care o avem. Andrew și cu mine avem o dragoste extrem de solidă, iar fetelor noastre le place asta la nebunie”, a mai afirmat Fergie.

”Ar trebui să fim căsătoriți? Nu cred că ne-a fost menit să fim căsătoriți”, a explicat ea.

În 2000, cei doi au discutat serios dacă ar trebui să se recăsătorească, însă cel care a pus piciorul în prag a fost prințul Philip, soțul reginei. Acesta nu a putut să o ierte pe fosta sa noră pentru fotografiile scandaloase, în care afaceristul îi sugea un deget de la picioare. De atunci, Philip și Fergie nici mărcar nu mai pot sta împreună în aceeași încăpere. Se pune serios problema care dintre ei va lipsi la nunta prințesei Eugenie din octombrie.

Foto: Hepta

Vezi și Fiica lui Robbie Williams, domnișoară de onoare la nunta prințesei Eugenie

Citește și: