Sarah s-a arătat foarte indignată de faptul că Reghe și fiul lui cel mare, Luca, au ignorat-o când a însoțit-o pe mama ei la tribunal, cât și de faptul că acesta nu i-a răspuns la salut mamei ei. Revoltată de comportamentul celebrului antrenor, față ea și întraga ei familia, fiica cea mică a Anamariei Prodan a explicat că sexy impresara a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l susține și a-l face demn, însă el a făcut alte alegeri care, după părerea ei, nu îi fac cinste.

“Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (…) Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs …“, a declarat Sarah Dumitrescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a mers la proces însoțită de fiica ei, Sarah, și fiul ei și al lui Reghe, Bebeto. De asemenea, de partea lui Laurențiu Reghecampf au fost Luca, fiul lui cel mare, și iubita acestuia, Asiana Peng.

Anamaria Prodan și Reghe, în fața judecătorului pe 16 mai

Prodan, Sarah, Bebeto, au venit toți trei îmbrăcați în negru, iar Bebeto a zis că simte că vine la înmormântare. La scurt timp după, a ajuns și Laurențiu Reghecampf, el a intrat direct în sala de judecată, fără să se uite spre ei și fără să îi răspundă la salut Anamariei Prodan.

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a procedat la fel ca tatăl lui și i-a ignorat pe fratele lui, Bebeto și pe sora acestuia. Sarah a povestit dezamăgită că înainte cei doi erau cei mai buni prieteni, însă Luca a rupt legatura cu ea, după ceea ce s-a întamplat între tatăl lui și Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, Reghe a negat că i-a ignorat și a mărturisit că pur și simplu nu i-a văzut de mulțimea de jurnaliști, dar s-a arătat deranjat de faptul că Bebeto a venit la tribunal, în loc să meargă la școală.

„Când am ajuns la tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute. L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere la procesul de divorț, fapt pentru care s-a amânat, iar următoarea înfățișare va avea loc pe 16 mai 2022.

Ce s-a întâmplat între Reghe și Anamaria Prodan după procesul de divorț?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față în față după despărțire. Cei doi s-au văzut la tribunal. Cu cine și-a făcut apariția impresară