A fost prezent și fiul ei, dar și Florin Pastramă, cel cu care s-a împăcat recent. Atmosfera a fost una de familie în care nu există certuri, Florin Pastramă cântând din toți rărunchii.

petrecere-pentru-SAraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Sara a împlinit 15 ani!

Deși controversată, Brigitte este o mamă model, care își iubește copiii ca pe ochii din cap. De ziua fiicei sale, care a împlinit 15 ani, i-a pregătit o petrecere demnă de invidiat, unde au fost invitați și prietenii adolescentei.

De ziua ei, Sara s-a bucurat de un tort special, roz. Dacă mama ei și soțul ei s-au îmbrăcat la 4 ace, tânăra a ales o vestimentație comodă, respectiv un tricou și tantaloni scurți din denim.

Brigitte și Florin Pastramă, la un pas de divorț

Recent, Brigitte era convinsă că va divorța de Florin Pastramă, dar iată că sentimentele dintre cei doi au învins, iar acum se bucură din nou de o familie frumoasă împreună.

Brigitte și Florin Pastramă au o căsnicie de trei ani și nu au putut sta prea mult timp separați. Cei doi și-au mai dat o șansă, iar acum petrec clipe de miere împreună, iar bruneta nu mai contenește cu declarațiile de dragoste pe rețelele de socializare.

Vezi și Brigitte și Florin Pastramă o iau pe urmele lui lui Ioana și Ilie Năstase. Telenovela se complică

Citește și:

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani! Tânăra amintește de mama ei în tinerețe! Cu ce se ocupă Elena

Cabral și Adela Popescu prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pleacă două luni în junglă. Andreea Ibacka și Radu Vâlcan rămân acasă, cu copiii