Sânziana Buruiană a luat, recent, decizia de a se muta înapoi în România, după ce a locuit timp de un an în Ungaria, alături de familia ei. După ce și-a creat acolo un stil de viață, având job și crescându-și fetițele în altă țară, blonda ăși schimbă total viața, și pe a ei, și pe cea a familiei.

Chiar dacă un an a trăit în Budapesta, locul unde și-a dus fetițele la grădinițăși a filmat emisiuni în limba română, blonda a luat decizia să revină în țara ei natală, însă nu plănuiește să piardă legătura cu Ungaria.

Legat de cariera sa în televiziune, aceasta spune că nu va renunța la ea, Sânziana prezentând o emisiune de jocuri interactive în limba română. Vedeta plănuiește să facă naveta între România și Ungaria, o dată la două luni.

„O dau pe Iza la școală în clasa 0! O să fac naveta în Ungaria, o lună da, una nu! O să fac schimb cu o colegă.

Nu am ce să fac, pentru că acolo nu e școală în limba română pentru fetițe. Plus că aș da-o și pe cea mică la grădiniță. Iza mi-a promis că nu mai ia sân, gata! Are șapte ani! Ea e dependentă de lapte, bea cam 1 litru pe zi!

Un an am stat în Budapesta și toată familia. E un oraș superb. Eu prezint acolo o emisiune de jocuri interactive în limba romană. Soțul nu prea se poate acomoda în Ungaria, e prea liniște pentru el acolo.”, a declarat Sânziana.

Nu mai doarme cu soțul ei de mulți ani

Despre relația pe care o are cu soțul ei, fotbalistul Nicolae Zuluf, cu care are cele două fetițe, Sânziana spune că nu mai doarme în același pat cu el de ani de zile. Motivul nu ar fi posibilele neînțelegeri dintre cei doi, ci faptul că aceasta este nevoită să doarmă alături de fetițele ei:

„Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț!

După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi. Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă.

Sper ca atunci când s-or mai mări să pot să-mi reiau și eu locul alături de soț!”, a declarat Sânziana, pentru Click.ro.

Vezi și Sânziana Buruiană i-a tăiat moțul fiicei sale. Ce obiecte a ales cea mică de pe tavă. N-a ales deloc ce-a vrut mama ei!

Citește și:

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios, dar adevărata vedetă a fost tot cântăreața! A strălucit într-o rochie roșie, o adevărată Lady in red! Imagini de colecție!

Rita Mureșan, detalii șocante despre accidentul fiicei sale. A trecut prin 8 operații: ”80 de kilograme de marmură i-au rupt mâna în două”