Acolo, lucrează pentru televiziune și s-a adaptat perfect.

2021 pare că a fost un an bun pentru Sânziana Buruiană (36 de ani), care şi-a botezat în iulie fiica cea mică şi timp de câteva luni a fost protagonista reality-show-ului „Mămici de pitici cu lipici”.

Mai mult, de puţină vreme, ea a acceptat o nouă provocare atunci când a primit o ofertă greu de refuzat: o emisiune filmată din Budapesta, pentru care este foarte bine plătită. 

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele.

Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos, care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe, am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a spus declarat vedeta, care şi-a luat familia şi s-a mutat acolo.

Despre viața ei acolo, iată ce a spus: „Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis, cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză.

Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară, ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi.

Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary. Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii. Chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele.

Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei”, a mai spus ea, conform Click!.

Sânziana ar vrea să se întoarcă în România de Sărbători, dar totul depinde de restricţii şi de evoluţia pandemiei de COVID-19. „Îmi doresc să-i tai moţul fetiţei celei mici, numai că încă nu ştiu dacă o să reuşesc acum sau în primăvară”, a mai spus Sânziana Buruiană.

Vezi și Sânziana Buruiană a născut în urmă cu câteva minute: „A luat nota 10 la naștere”

Citește și:

Lidia Buble a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu. Cum au fost surprinși cei doi?

Mihai Trăistariu, anunț matrimonial. Caută o femeie pe sufletul lui. Cum trebuie să fie aceasta

Vezi şi locuri de vizitat în Ungaria – cele mai apreciate destinații turistice!