Chiar și așa, tot mai speră că va intra în Cartea Recordurilor, așa cum a declarat nu demult.

Sânziana a declarat recent că a fost nevoită să oprească alăptarea Izabelei, deoarece aceasta a început școala. Continuă însă să o alăpteze pe mezina familei.

„Sper să fiu numărul 1 în ceea ce privește alăptatul în România. Trebuie să mă interesez care a fost cel mai mare record. Mie chiar mi se pare o performanță să poți să alăptezi atâta timp și sunt fericită că am putut să le creez o imunitate foarte puternică și acum cât va vrea Dumnezeu. Dacă ajung să depășesc și recordul, poate cel puțin de la noi din țară…

Cea mare a renunțat de curând, pentru că a început școala și a văzut că cea mică ocupă tot spațiul, dar a fost o perioadă în care au fost alăptate în tandem, la început.

Nu prea știam foarte multe despre lucrul acesta, însă chiar mă gândeam la un moment dat cum ar fi să fac o ședință foto cu ele, cred că cu siguranță ar fi ajuns poză în toată lumea.

După 7 ani de alăptat, încă mă mențin bine. N-am nevoie de silicoane, cred eu. Am avut noroc, pentru că din păcate sunt mămici care nu pot alăpta, se întâmplă diverse lucruri, poate că în prima lună e un pic mai dificil și atunci renunță. Eu le-aș sfătui să nu renunțe, pentru că un copil alăptat este un copil sănătos, cu o imunitate foarte bună și, după cum vedeți, nici pieptul nu se lasă foarte mult.

Nu vă faceți griji, dragi mămici, fiți acolo ferme pe poziții și luați atitudine!”, a declarat Sânziana pentru Wowbiz.ro.

Vedeta nu s-a oprit din alăptat nici când era însărcinată cu cea mică.

sanziana-buruiana-familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Căsătorită de 10 ani cu un fotbalist

Fosta prezență mondenă de la noi s-a referit și la viața de familie și mai ales la familiile așa-zis moderne, în care copiii au mulți părinți vitregi.

“Copiii sunt pe primul loc pentru noi, eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios, care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe.

Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tați. Nu sunt de acord cu ce văd acum. Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu, personal, nu i-aș fi putut ierta dacă pățeam asta. Și niciun copil nu trebuie să treacă prin așa ceva.

Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații”, a mai spus Sânziana Buruiană, căsătorită de 10 ani cu cu fotbalistul dinamovist Nicolae Zuluf.

Vezi și Sânziana Buruiană se mută înapoi în România, după un an petrecut în Ungaria. De ce a luat această decizie: „Nu am ce să fac”

Citește și:

Vica Blochina, despre iubirea cu Victor Pițurcă și fiul lor: „Dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel”

Ce a decis instanța legat de fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu! Artista a reacționat imediat: ”Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt!”