A fost sărbătoare mare în casa Sânzianei Buruiană. Vedeta i-a tăiat moțul fiicei sale, iar, ca niciodată, discreția a fost cuvântul de ordine.

Iată ce a mărtursit blondina, care a ales să organizeze singură totul.

De data aceasta, Sânziana Buruiană a fost discretă, iar petrecerea în cinstea mezinei sale a fost una departe de ochii lumii. Vedeta s-a concentrat maximum și a organizat totul chiar de pe drum, în momentul în care se întorcea acasă, înj România. Blondina, care locuiește în prezent cu familia în Ungaria, a pregătit multe surprize pentru fetițele ei, dar și pentru invitați.

„Eu am organizat totul de pe drum, să zic așa. Am ceva experiență la evenimente, eu am organizat și nunta, și botezul, și zilele de naștere, și astăzi m-am pregătit cât am putut de bine, avem și niște ținute spectaculoase, avem și o mini-prezentare cu fetițe superbe. (…) Avem multe, multe surprize”, a mărturisit Sânziana Buruiană, pentru Antena Stas.

cele-doua-fetite-ale-vedetei-in-urma-cu-cateva-luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ce obiecte a ales cea mică de pe tavă

Fiica cea mică a Sânzianei Buriană a ales de pe tavă microfonul, calculatorul și pieptănul, chiar dacă vedeta spera să aleagă și banii.

Toate fetițele prezente la eveniment au purtat rochițe de prințese, mai ales pentru că blondina vrea să le învețe pe fiicele ei să fie în pas cu moda încă când sunt mici.

„Fetițele au niște rochii superbe, pentru că eu le-am introdus de mici în lumea modei, să zic, pentru copii. Vreau să o obișnuiesc și pe cea mică să fie în lumina reflectoarelor, să o copieze pe Iza”, a declarat Buruiană, cândva o prezență mondenă nelipsită din paginile tabloidelor.

Blondina vrea să prindă mai mulți iepuri deodată cu venirea ei în România. ”În jur de două săptămâni (va sta în țară, n. red.) mi-am planifiicat să stau, să pot rezolva mai multe lucruri”, a adăugat ea.

Sânziana Buruiană a ieșit de ceva vreme din lumea mondenă, ea devenind soție și o mamă dedicată. La 37 de ani este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, de șase anișori, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Vezi și Sânziana Buruiană, din experiențele ei de mămică: ”Eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta”

Citește și:

Care este alimentul la care Bianca Drăgușanu nu ar putea renunța niciodată: „Îmi cere corpul”

A fost distrusă când soțul ei a plecat de acasă, dar acum zâmbește din nou. Ce anunță Analia Selis la doi ani de la divorț: “Vreau să împart cu voi…”