Mai mult, nici nu are motive să schimbe ceva, pentru că și-ar dori să intre în Cartea Recordurilor. În plus, mai spune ea, faptul că-și alăptează mult copiii se vede în starea lor de sănătate.

Vedeta a hrănit primul copil la sân vreme de patru ani și, imediat după, a venit pe lume cea de-a doua fetiță. Nici măcar cât era însărcinată cu mezina familiei nu a încetat să o alăpteze pe fiica cea mare.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză.

Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a declarat Sânziana Buruiană, într-o intervenție televizată la Antena Stars.

Vedeta nu pare deranjată de faptul că alăptează de o perioadă îndelungată, ba chiar este bucuroasă. Gestul său nu are mari beneficii doar pentru sănătatea fetelor ei, ci este și o metodă prin care le liniștește mai repede și astfel scapă de multe dintre problemele pe care proaspetele mămici le au cu copiii, în perioada insomniilor.

„Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode”, a mai precizat blonda.

vedeta-are-doua-fetiteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

A dat România pe Ungaria

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf, dar cei doi ăși țin viața personală departe de lumina reflectoarelor. Împreună, au devenit părinți de fete.

Primii ani după ce Iza, fiica cea mare, a venit pe lume, Sânziana s-a dedicat creșterii micuței și a renunțat la aparițiile cu care ne obișnuise. A revenit pe micile ecrane în România, întâi, iar apoi a primit o oferă din partea vecinilor unguri. Nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat, alături de întreaga familie.

Sânziana locuiește acum în Budapesta și susține că are un salariu dublu față de suma pe care o încasa lunar în România.

Vezi și Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară cu toată familia: ”Câştig dublu şi lucrez o oră pe zi!”

Citește și:

Anamaria Prodan, mesaj ironic după ce Corina Caciuc a născut. Ce i-a transmis lui Reghe

Corina Caciuc a născut. Prima poză cu bebelușul lui Reghecampf, care va purta un nume rar