Sânziana Buruiană a născut în urmă cu puțin timp. Vedeta a adus pe lume încă o fetiță perfect sănătoasă.

Blonda a declarat într-un interviu pentru Spynews că a născut prin cezariană în urmă cu câteva minute o fetiță perfect sănătoasă. Sânziana a mărturisit că a fost foarte emoționată și a izbucnit în lacrimi când a văzut-o. Fetița se va numi Antonia și a avut la naștere 3.700 kilograme.

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a declarat Sânziana Buruiană, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

11138494_10204206242140453_4521907143981408499_n-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Fosta asistentă tv mai are o fetiță, pe nume Isabela. Deși micuța are deja patru ani, vedeta a recunoscut că încă o mai alăptează. Chiar dacă mulți au criticat-o pentru acest lucru, fosta asistentă tv nu a luat nicio măsură, spunând că este minunat că încă poate face acest lucru. Acum, Isabela trebuie convinsă că mama ei are nevoie de lapte pentru bebeluș.
Citeşte întreaga ştire: Sânziana Buruiană este gravidă cu al doilea copil și încă își alăptează fetița în vârstă de 4 ani. Ce decizie a luat aceasta în privința Isabelei
‘Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme, a declarat Sânziana Buruiana, într-un interviu mai vechi.