Emma Răducanu a fost ultima dată în România înainte de pandemie. A ajuns la Bucureşti cu părinţii să îşi viziteze bunica, care îi pregăteşte de fiecare dată când vine mâncarea ei preferată – sarmale, potrivit Observator.ro. La fel o va aştepta şi luna viitoare.

emma răducanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Bunica Emmei, care locuiește într-un bloc din centrul Bucureștiului, le-a dezvăluit reporterilor Observator că nepoata ei ar putea veni în România luna viitoare, când este invitată la turneul de tenis de la Cluj.

Bunica este sigură că va ajunge şi la Bucureşti, pentru a face împreună sarmale, mâncarea preferată a nepoatei: „Da, și ea a învățat, și ei au învățat, toți învață când vin. Când faci, înveți”, mai spune bunica.

Ce spune Emma Răducanu despre părinții ei

Referindu-se la părinții ei, Emma a declarat de curând la emisiunea „Good Morning, America”: „Au fost destul de severi cu mine când eram mică, dar mi-au arătat care este calea și cred că asta mă ajută acum pe scena lumii”.

Emma este cetățean britanic și s-a născut în Canada. Mama ei, Renee, este de origine chineză, iar tată ei e român – Ian, fost Ion.

Citește și: A fost idolul femeilor, însă acum e de nerecunoscut. Cum arată Alain Delon la aproape 86 de ani

Simona Halep se mărită. La ce tradiție a renunțat pentru marele eveniment