Anunțul a fost făcut pe Facebook chiar de prietena Sandrei, Andreea Răducan, gimnastă și ea. De menționat e că, la nunta Andreei Răducanu, Sandra a fost cea care a prins buchetul.

„Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!”, a scris Andreea Răducan pe o rețea de socializare.

Vestea a fost confirmată și de Ana Baniciu, prietenă și ea cu mireasa, care a pus pe Instagram imagini video de la cununie.

Sandra și Răzvan au avut parte de o ceremonie în aer liber, într-un decor elegant, rafinat, ce a avut la bază florile albe. Sandra a purtat o rochie de culoarea untului, cu bretele fine, iar mirele, un costum de culoarea oului de rață.

cununie-civilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cei doi se logodiseră chiar de Crăciun, așa că ceremonia era una așteptată.

El, actor, ea cochetează și ea cu actoria, mai nou

De când s-a retras din gimnastică, Sandra, campioană olimpică în 2008 și în 2012, a devenit mai apropiată de showbiz, ba chiar a fost atrasă de actorie și și-a făcut debutul în acest domeniu cu rolul din pelicula „Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu.

Răzvan este actor la Teatrul Nottara și a avut apariții în seriale tv, deci nu este de mirare că drumurile celor doi s-au intersectat la un moment dat. De asemenea, au și prietene comune: Raluka și Ana Baniciu, prin intermediul cărora s-ar fi cunoscut și care au contribuit astfel la formarea acestui cuplu.

Cine este Răzvan Bănică, soțul Sandrei Izbașa

Răzvan Bănică are 29 de ani, este actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. Unchiul său este celebrul Ștefan Bănică Junior.

Răzvan a avut apariţii în serialele „State de România”, „Pariu cu viaţa”, „Îngeraşii”, „State de România” şi “Iubire şi Onoare”. A jucat în piesele “Goana după fluturi” „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”, el absolvind Actoria la clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2014.

La ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru „Serile Teatrului Studenţesc”, Răzvan Bănică a fost distins cu ”Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru rolul lui Rică Venturiano din spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale. Tânărul a jucat şi în musicalul „Scobby Doo şi Misterul Piramidei”, dar l-aţi putut vedea şi într-un videoclip al celor de la Carla’s Dreams, o piesă în limba rusă.

Vezi și A zis ”DA”! Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun! Prima imagine cu inelul de logodnă

Citește și:

Joaquin Phoenix, apariție șocantă. Actorul a trecut printr-o transformare radicală

An de coșmar pentru Oana Sîrbu: „12 minute, atât am dat masca jos, și asta a fost”. Din păcate, asta nu e tot