Fostele mari campioane la gimnastică și-au pus rochiile de gală și s-au reunit, din nou, pentru un eveniment fericit. La 3 săptămâni de la nunta Cătălinei Ponor, Sandra Izbașa a pășit, și ea, în fața altarului, alături de alesul ei, actorul Răzvan Bănică, nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică.

Fosta mare gimnastă Sandra Izbaşa (33 de ani) s-a măritat cu actorul Răzvan Bănică (31 de ani) pe 30 iulie 2021, iar duminica aceasta și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu. Petrecerea a avut loc la un local de lux din București, Le Chateau, „castelul din inima orașului”, iar decorul a fost ravisant. Eleganță, rafinament, totul în nuanțe de alb, ivoire și auriu. FOTOGRAFII: GRABAZEI PHOTOGRAPY / FACEBOOK / INSTAGRAM

nunta-sandra-izbasa-razvan-banica-17SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Sandra a fost o mireasă uluitor de frumoasă. Rochia amplă, cu trenă și spatele gol, de la celebra casă de modă Pronovias, i-a complimentat silueta, iar coafura și machiajul au fost din aceeași poveste. Mirele, impecabil și elegant. De organizare s-a ocupat Ivona Nenu, același wedding planner la care au apelat și Smiley cu Gina Pistol pentru nunta de vis din luna mai. „Cel mai bun lucru pe care l-am făcut până acum a fost să-mi împart viața cu tine”, a scris Sandra Izbașa pe Facebook, în dreptul imaginilor de la nuntă.

În poze apar și fetele de aur ale gimnasticii românești, alături de antrenorii care le-au ajutat să cunoască gloria mondială, Octavian Belu și Mariana Bitang. Monica Roșu, Andreea Răducan, Cătălina Ponor au fost ca niște zeișe în rochiile de seară.

Răzvan Bănică, soțul Sandrei Izbașa, un talentat actor

Răzvan Bănică este actor la Teatrul Nottara din Capitală, a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie, iar unchiul lui este nimeni altul decât celebrul artist Ștefan Bănică Junior. Răzvan a jucat în serialele „State de România”, „Pariu cu viaţa”, „Îngeraşii”, “Iubire şi Onoare”. A jucat în piesele “Goana după fluturi” „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”.

La ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru „Serile Teatrului Studenţesc”, Răzvan Bănică a fost distins cu ”Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru rolul lui Rică Venturiano din spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale. Pentru asemănarea evidentă cu starul internațional Enrique Iglesias, Răzvan Bănică este poreclit „Enrique Iglesias de România”, poreclă care nu credem că îl deranjează.

Relația de rudenie cu Ștefan Bănică vine din partea tatălui, mai exact tatăl lui Răzvan este văr cu Ștefan Bănică. Tânărul artist nu a dorit niciodată să profite de acest nume sonor și chiar a fost deranjat când a fost bănuit de pile sau de nepotism. Răzvan este și solist, iar în 2012, când juca în „Pariu cu viața”, el a lansat trupa Stress Control, alături de Mihai Stan, Liviu Popa şi Bebe Bordianu.

nunta-sandra-izbasa-razvan-banica-14SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Sandra Izbașa e ultima campioană olimpică a gimnasticii româneşti

Sandra Izbașa este ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, titlu cucerit la sărituri, la ediția din 2012, de la Londra. Aceea a fost cea de-a doua ei medalie de aur de la Jocurile Olimpice, după ce, în 2008, la Beijing, terminase prima la sol. Palmaresul olimpic al gimnastei a fost completat cu două medalii de bronz, obținute cu echipa, în 2008 și 2012.

Până la retragerea definitivă, care a avut loc la 10 aprilie 2014, la vârsta de 24 de ani, Sandra a mai cucerit 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur. De asemenea, a urcat de trei ori pe podiumul de premiere la Campionatele Mondiale (are un argint și două bronzuri). 

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă ca în povești. Mireasa lui Oțil, absolut superbă. Imagini de la petrecerea de la piscină

Citește și: Maria Constantin s-a măritat pentru a treia oară! Cum s-au îmbrăcat mirele și mireasa la nuntă