Iar contul ei de Instagram este dovada vie că e în cea mai bună formă. Îmbrăcată în costum de baie, aceasta a pozat mai multe instantanee în care adoptă poziții greu de imaginat pentru cei mai mulți dintre noi.

e-intr-o-forma-perfectaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Iar aprecierile sunt pe măsură – peste 10.000 de like-uri la fiecare dintre aceste instantanee.

Chiar dacă e curtată fățiș de unii fani, Sandra Izbașa este într-o relație cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr.. Cei doi îndrăgostiţi și-au făcut publică relația, recent, printr-o postare pe Instagram. Imaginea a fost publicată de Răzvan, în vârstă de 28 de ani, actor la Teatrul Nottara din Capitală.

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa.

Cât despre Sandra, relațiile ei din trecut sunt de notorietate. S-a iubit cu dansatorul Andreei Bălan, dar și cu Petrişor Ruge, de care s-a despărţit în 2017. Cei doi erau împreună de doi ani şi toată lumea aștepta nunta. Aceasta, ănsă, n-a mai venit.

Vezi și Cele mai noi fotografii cu Oana Roman în costum de baie: ”Arăți super și picioarele sunt perfecte…”. Vedeta arată cât e mult a slăbit într-un an

Citește și:

Acum e mamă a trei copii, dar așa arăta sportiva cu ani în urmă, alături de tatăl ei. O recunoști?

Detalii neștiute despre copilăria Deliei. Artista a povestit prin ce lucruri groaznice a trecut: ”Nouă ne dădeau cojile”