Cum a devenit o adevărată modă ca vedetele de la Hollywood să-și facă nunta în Europa, cei doi vor să urmeze trendul și au decis să-și unească destinele în Franța.  „Ei vor să se căsătorească în doar câteva luni. S-au gândit să o facă în New Orleans sau chiar la casa lor de vacanță din Jackson Hole, statul Wyoming, însă acum Sandy se gândește să o facă în Franța.

Iubește cultura franceză și a precizat că ar vrea ca nunta să aibă loc într-o comună pitorească, cum ar fi Rennes-le-Château”, a spus o sursă pentru Life & Style.  Mai mult, ei au făcut deja planuri mari la nuntă și pentru copiii lor, cei doi micuți adoptati de Sandra, Louis (7 ani) și Laila (5 ani) și băiatul lui Bryan, Skylar.

Citește și: Al Bano a vorbit pentru prima dată despre tragedia legată de dispariția dureroasă a fiicei lui și a Rominei, Ylenia Carissi. Mesajul sfâșietor al artistei

Fostul ei soț a înșelat-o

„Laila va fi fata cu florile, în timp ce Louis o va conduce pe Sanra la altar, alături de tatăl ei, John. Skylar va merge alături de tatăl lui spre altar”, a mai spus sursa.

Decizia de a se căsători din nou nu a fost una ușoară pentru Sandra, câștigătoare a premiului Oscar. Actrița, în vârstă de 53 de ani, a fost devastată în 2010, când presa a dezvăluit că soțul ei, Jesse James, a avut numeroase aventuri în timpul căsniciei. „Sandy are încă mici rețineri când vine vorba de mariaj. Bryan a asigurat-o de nenumărate ori că vor fi împreună pentru totdeauna, că nu o va părăsi și nu va face niciodată nimic să o rănească pe ea sau pe copii”, a mai spus sursa. Actrița este topită după fotograf și adoră faptul că este foarte sigur pe el și nu se simte amenințat de cariera ei. Mai mult, cei doi au un simț al umorului foarte dezvolatat și râd tot timpul când sunt împreună.

Citește și: