Andreea Bălan împlinește astăzi 36 de ani pe 23 iunie, iar aniversarea o găsește cu zâmbetul pe buze alături de cele două fiice ale ei, Ella și Clara și alături de mama ei.  Artista mărturisește că deși viața a pus-o la pământ a reușit de fiecară dată să se ridice și că a învățat lecțiile.

„Azi este ziua mea, dar varsta este irelevantă. Mai bine iti spun cate intamplari minunate am trait, cate inimi am iubit, cate locuri superbe am vazut, cat de mult am contat si contez in vietile celor dragi, dar mai ales iti pot spune, cat de mult am suferit, ce lectii am invatat, de cate ori m-am ridicat atunci cand viata m-a pus la pamant si de cate ori am luat-o de la capat si am mers mai departe cu zambetul pe buze.
Viata nu este despre cifre, ci despre emotii, trairi, lectii si mai ales despre iubire.. ”, a scris artista.

 

Tatăl artistei, Săndel Bălan, nu a uitat nici el de ziua fiicei lui și i-a transmis un mesaj emoționant, prin care își exprimă admirația pentru artistă.

„Astăzi este cea mai frumoasă zi din an pentru mine, ziua fiicei mele, Andreea Georgiana Bălan, ocazie cu care-i urez: La mulți ani, multă sănătate, la cât mai multe realizări și împliniri maxime pe toate planurile. Sunt mândru de ea și mă bucur că a rămas aceeași persoană plăcută, perseverentă, creativă și selectivă în tot ceea ce face și construiește. Este o femeie puternică și împlinită alături de nepoatele mele dragi, Ella și Clara. Acum, îmi vin în minte două momente frumoase din urmă, când am cântat împreună pe scenă. Primul moment este de la Gala Finală Eurovision 1998, unde a interpretat o melodie compusă de mine, ”Un univers mai liniștit”, când am acompaniat-o cu trupa mea de atunci, „Asemeni vouă” , iar al doilea moment a fost în aprilie 2015, când la emisiunea „Te cunosc de undeva” m-am transformat împreună cu ea în Albano și Romina Power. Apoi, îmi amintesc multe momente din perioada de dinainte de trupa Andre, când o duceam cu drag de mână la diverse pregătiri: karate, dans, engleză, canto la Palatul Culturii, la bunica de la țară, ca să se joace etc. Tată te iubește și-ți dorește tot binele din lume!”, a declarat Săndel pentru click.ro.

 

Citește și: