Jurnalista va pleca la studii la Universitatea din Liege, până la începutul anului viitor, arată Pagina de media, care a stat de vorbă cu Sanda Nicola.

“Este vorba de un master în Turism și Dezvoltare Regională, pe care îl voi urma până în luna februarie a anului viitor”, a declarat Sanda Nicola.

“De altfel, imediat după ce am născut, m-am gândit că s-ar putea să fie necesară o reconversie profesională. M-am înscris la master, la cursuri de psihopedagogie. Am avut oferte de a preda, de-a lungul timpului”, a mai spus ea.

Legat de ceea ce se va întâmpla după aceea, dacă va reveni sau nu la postul de televiziune, Sanda Nicola a declarat: “Discuțiile cu cei de la Digi 24 au lăsat deschise posibilitățile unor colaborări ulterioare”.

Sanda Nicola lucrează la Digi 24 de la începuturile stației. În ultima perioadă, după ce s-a întors din concediul de maternitate, se ocupa de intervalul orar de noapte: 22.00-1.00.

Sanda Nicola este căsătorită cu Liviu Iolu, fost jurnalist, coordonator de comunicare al delegației USR Plus în Parlamentul European și membru în Consiliul Național PLUS, și a devenit mamă în urmă cu peste doi ani.

Vezi și Laura Nureldin pleacă de la Antena 3, după 16 ani

Citește și: