După relaxarea restricțiilor, artista a luat decizia de a-și trimite copiii înapoi în colectivitate.
„Copii mei, 2 ani de zile, au fost într-un sistem școlar de timp online, dar e este impropriu spus. Este o școlarizare care există la nivel internațional și atunci, cumva, am vrut să evit toate sincopele astea ale sistemului. În sensul să nu-i zdruncin foarte tare, pentru că au fost foarte multe lucruri în neregulă din punctul meu de vedere și am vrut cumva să le evit.

Am adoptat această soluție pentru ei, doar că, copiii mei fiind foarte sociali, le-au lipsit cumva grupul de la școală și de acum i-am reintrodus în școala fizică”, a declarat, Sanda Ladoși, pentru Fanatik.

sanda-ladosi-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sanda Ladoși a descoperit circul!

Sanda Ladoși este o prezență tot mai rară la TV, în ultima vreme. Recent, într-o emisiune TV, aceasta a dezvăluit că a simțit nevoia unei pauze. Artista recunoaște că nici măcar nu este pentru prima dată când se retrage din spațiul public.

Vedeta a renunțat la muzică de câteva ori. Prima dată în 2007, când s-a născut fiul ei, apoi în 2009, când s-a născut fiica ei. De câțiva ani, artista a renunțat la muzică și a îmbrățisat o nouă activitate: lumea circului. În 2017, Sanda Ladoși a devenit director adjunct al Circului Metropolitan din București.

Certuri cu copiii adolescenți

Artista spune că vârsta copiilor ei îi dă mari bătăi de cap. Ioana are 13 ani, iar Bogdan, 15. Vedeta spune că are mari probleme cu cei doi adolescenți și se consideră o mamă scorpie, asta pentru că încearcă să-și disciplineze copiii.

„Copiii mei sunt la o vârstă simpatică. Sunt adolescenți amândoi. A început distracția. Adolescența este solicitantă și nu pot să îți spun decât „multă răbdare”, dar nu îți este întotdeauna.

La un dat Ia am zis fetei mele: „Ioana, nu știu cum Dumnezeu să reușești să scoți tot ce e mai rău din mine” și tremuram așa, pentru că nu sunt cu violența.

La un moment dat te epuizează, cred. Eu mi-am asumat, ca părinte, statutul de mama „bitch”. Sunt scorpie. Eu sunt mama scorpie”.

Sanda Ladoși: Viața e o provocare care te duce de la agonie la extaz

”Sufăr după propria mea zodie, sunt Capricorn, sunt disciplinată, sunt cu picioarele pe pământ, sunt așa cum sunt eu, cum m-a lăsat Dumnezeu.

Nenorocirea este, cu ghilimelele de rigoare, că amândoi copiii mei sunt vărsători, aerieni. Asta e zodia, e minunată zodia, ei nu au nicio vină. Viața e o provocare care te duce de la agonie la extaz.

Adică nu merge fără reguli la mine, și asta voiam să îți spun, că dacă nu am zis de 200 de ori pe zi „pune-ți papucii în picioare, pune-ți șosetele, nu freca șosetele albe că trebuie să le freci”, apoi o pun pe fiică-mea să spele șosetele ca să înțeleagă ce înseamnă efortul. Nu știu cât părinții au nervii ăștia, să facă chestia asta în fiecare zi, de două, trei sute de ochi același lucru, asta mă disperă. De ce același lucru să-l spunem de atâtea ori?

Eu merg pe principiul că undeva, cândva, va avea rezonanță.

Cu fata am meciurile mai mari, cu Ionica mea, pentru că are personalitatea mult mai puternică, e clar că cu ea am mai multe meciuri de dus, dar nu regret. Pentru că amândoi sunt minunați, chiar am doi copii minunați, să nu se înțeleagă că mă plâng, Doamne ferește.

Dar știi cum, e dacă stau să mă gândesc că ea tot timpul îmi zice și îmi reproșează „mamă, dar de ce ne luăm noi de la chestii din astea mărunte?”. Pentru că aceste chestii mărunte o să le influențeze pe cele mari, pentru că ține de disciplină.

La un moment dat se văd rezultatele, dar asta zic și repet, mulți nervi, multă răbdare și multă înțelepciune, ceea ce de multe ori ne lipsește, indiferent de cât de grozavi ne-am crede”, a mai spus artista.

Care este meseria ei de bază

Puțină lume știe că artista a studiat pedagogia și își dorea să pornească pe acest drum, însă viața avea pregătită altă carte pentru ea.

”Am fost colegă cu mama câteva ore. Am o nostalgie, pentru că mie mi-a plăcut, a fost o alegere care mi-a fost dragă.

Oarecum am fost și influențată de familie, dar mi-am dorit, iubeam foarte tare copiii, eu de foarte tânără îmi doresc copiii, au venit târziu în viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu că au venit. Dar probabil că acesta a fost drumul.

De asta spun că este bine și este foarte important să muncim cu dedicație și cu seriozitate și cu consecvență în tot ceea ce ne alegem în viață, dar nu sunt de principiu de a da coate în gură pentru a ajunge în față.

Eu nu sunt genul și merg pe principiul că undeva există un traseu al fiecăruia pe care trebuie să îl urmăm, care nu deranjează pe ceilalți, decât dacă doresc eu, și că urmând cu echilibru traseul, până la urmă nu are ce să iasă rău dacă ești muncitor”, a mai spus artista.

Vezi și De ce și-a retras Sanda Ladoși copiii de la școală: „Pentru mine a fost foarte simplu”

Citește și:

Cici de la Sistem, nuntă cu iubita reîntâlnită după 30 de ani: “Ne-am regăsit!”. Îi leagă o grămadă de coincidențe. Ți se face pielea ca de găină

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. Trei căsnicii scurte, trei divorțuri pentru afacerist