Artista spune că deși a câștigat suficient de mult în cariera sa, nu le va pune pe tavă totul fiicei și fiului său. Ea a pornit de la zero, banii nu i-au adus fericirea, așa că vrea ca acestora să le dea o educație ”sănătoasă”.

Potrivit propriilor mărturisiri, Sanda Ladoși a reușit să-și construiască un viitor pornind de la zero, prin propria-i muncă, fără a primi ceva de la părinți. Artista vrea ca și cei doi copii ai săi, Bogdan și Ioana, să știe să se descurce singuri, motiv pentru care nu și-a propus să le ofere decât o educație aleasă, nu și proprietăți sau alte lucruri materiale, atunci când vor pleca fiecare la casa lui.

„Mie ce mi-au dat ai mei? Copiii să învețe să pescuiască și să trăiască. Nu să le dau eu mură-n gură. Le-am și spus: ‘Am o obligație să vă dau o educație și să vă învăț să munciți, să învățați, să vă găsiți un loc de muncă, astea-s datoriile mele’. Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic. A trebuit o viață de om ca să fac ce am făcut. Oricum ei pornesc de la alt nivel, mult mai ridicat decât al nostru.

Ce, eu am avut parte de școlile pe care le au iei? Ei studiază la Școala franceză. Sunt în sistemul de home schooling, care e mult mai convenabil, decât dacă merg fizic la cursuri. Plătesc de la trei ani, de când sunt la grădiniță. În vacanță o să plec cu ei în Turcia. Stăm șapte nopți. Într-una din zile vreau să-i duc cu balonul, deci despre ce vorbim…ce am primit eu și ce primesc ei. Ei să pună osul, așa e ușor să primești”, a mărturisit aceasta pentru impact.ro.

Banii n-aduc fericirea

Totodată, artista recunoaște că a câștigat suficient de mult în cariera sa, dar că în prezent acest aspect nu o mai interesează.

„Atâția bani am câștigat în viața asta și nu-s mai împlinită sau mai fericită, sincer… Atâta timp cât am ce mânca și nu stau în stradă, văd lucrurile altfel. Nu mai mă face mulțumită nimic din acest domeniu, chiar dacă le am așezate pe toate”, a completat aceasta.

„Dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect”

Deși pare foarte înverșunată vizavi de copiii ei, Sanda e tare mândră de ei,

„Ioana își dă brevetul, e clasa a IX-a la Școala franceză, acolo acum se dă capacitatea.

Bogdan cochetează cu Medicina, dar el habar nu are ce înseamnă asta, are 15 ani împliniți. Nu am nimic împotrivă, către ce vreau eu să-l îndrept, neurochirugie la nivel de computer, e de mare viitor. Medicina nu-i ușoară.

Ceea ce are însă Dumnezeu pentru noi plănuit, habar nu avem.

Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut. A fost atât de firesc, odată nu am dat din coate. Alții poate au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect”, spune aceasta. Din fericire, în cazul ei lucrurile s-au așezat de la sine, chiar dacă doar cu muncă multă. Rămâne de văzut ce le va rezerva destinul copiilor ei.