Sanda Ladoși se mândrește atât cu o carieră de succes, cât și cu o familie minunată. Artista este mamă a doi copii, de 14, respectiv 16 ani, cărora încearcă în fiecare zi să le ofere cea mai bună educație, chiar dacă adolescența vine la pachet cu extrem de multe provocări.

În acest sens, celebra cântăreața spune că a implementat reguli stricte și principii de viață încă din copilăria celor doi, când poate erau prea mici pentru a înțelege anumite lucruri.

Sanda Ladoși spune chiar că a fost criticată de propria mamă pentru modul în care alegea să-și crească copii.

“Când erau copiii mici, mama mea a zis că sunt mamă vitregă. Nu eram genul de părinte care să își ia tot timpul copilul în brațe, să îl învețe în brațe.

Mă rog, copiii sunt foarte iubiți, foarte îngrijiți. Dar, pentru mine este important să crească în echilibru. Asta spun de fiecare dată când sunt întrebată. Ce înseamnă educația copiilor mei? Un singur lucru, foarte mult echilibru, nu altceva.

Ei trebuie să rămână într-o societate haotică și în acest haos să își păstreze echilibrul, indiferent ce se întâmplă. Acesta este cel mai important lucru pe care eu pot să îl ofer acestor copii.”, a declarat Sanda Ladoși, potrivit ego.ro

Cum se descurcă cu doi copii adolescenți

Chiar dacă încearcă să fie cea mai bună prietenă a copiilor săi, iar de cele mai multe ori îi și iese, Sanda Ladoși recunoaște în același timp faptul că provocările acestui proces nu sunt deloc ușoare.

Vedeta își dorește să fie deschisă cu cei doi adolescenți, însă, în același timp, să le ofere și cea mai bună educație și lecții de viață din care să învețe.

„Dacă știi ce vrei să obții de la ei, dacă știi ce vrei tu, ca părinte, nu e greu. Noi avem datoria să îi coordonăm, dar nu putem să le trăim viața și nu putem lua decizii în locul lor. Ei trebuie să fie ajutați să-și găsească drumul.

Eu nu spun că nu-i o provocare în fiecare zit, este, pentru că eu vin dintr-o altă generație, cu altă educație, alte principii și este complicat. Încerc să am mintea deschisă, să mă adaptez la vremurile de astăzi, dar să nu uit că educația, indiferent de epocă, și cei șapte ani de acasă sunt valabili oricând, și peste 2000 de ani.

Cei șapte ani de acasă vor fi mereu importanți. Atunci, caut să fiu în echilibru cu realitatea, dar și cu bunul simț.”, a mai declarat vedeta pentru Spectacola.

Sanda Ladoși, extrem de strictă cu cei doi copii: „Să învețe să pescuiască și să trăiască. Ei să-și facă proprietăți, nu să le dau eu”. Ce-a decis artista legat de copiii ei

Cum menține echilibrul între carieră și familie

Chiar dacă pentru foarte mulți artiști este o adevărată provocare să mențină echilibrul între viața de familie și carieră, Sanda Ladoși spune că reușește să facă acest lucru cu brio. Vedeta spunea recent că niciodată nu și-a neglijat cariera și nici familia.

„Din punctul meu de vedere nu e greu să menții echilibrul între familie și carieră. Întotdeauna m-am descurcat, când am avut ceva de făcut am făcut cu asumare și cu un anunț de bun simț.

Toți trebuie să ne respectăm, în primul rând, meseria, preocupările. Exact cum copiii își cer drepturile lor, la fel și eu, ca părinte, trebuie îmi fac meseria, asta sunt, artist.”, a mai spus Sanda Ladoși pentru aceeași sursă.

Vezi și De ce a fost botezată Sanda Ladoși noaptea, pe ascuns: ”Eram destul de măricică, deja mergam în picioare”

Citește și: