Samuel L. Jackson a aniversat 40 de ani de căsnicie. Actorul formează cu soția lui cel mai longeviv cuplu de la Hollywood, iar de ziua lor el i-a transmis un mesaj emoționant partenerei lui de viață.

Samuel L. Jackson (71 de ani) și La Tanya sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, dar deși au trecut 40 de ani de când și-au jurat credință în fața altarului și 50 de ani de când formează un cuplu, cei doi se iubbesc ca în prima zi.

Dovadă stă și mesajul emoționant publicat de Samuel L. Jackson pe rețelele de socializare pentru soția lui în ziua în care au aniversat 40 de ani de căsnicie.

Samuel L Jackson and wife US actress Latanya RichardsonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„În urmă cu 50 de ani, am început să dansăm, a fost totul distracție și joacă. Acum 40 de ani, în această zi, totul a devenit real! Viața noastră împreună a început să curgă, câteodată am condus eu, câteodata ea. Într-un final, ne-am găsit ritmul în care nu există niciun lider, am devenit un tot. Încă suntem lipiti unul de altul, ne susținem, nu mai suntem atât de prezenți pe ringul de dans, dar deținem șă iubim spațiul notru. Aniversare fericită @ltjackson_ Te iubesc pentru că mă susții de 18.250 de zile. Îmi faci sufletul să cânte. Nu schimba piesa, nu am terminat  de dansat”, a scris actorul.

https://www.instagram.com/p/CEBd8XrgS00/?utm_source=ig_web_copy_link

În 2018, LaTanya a dezvăluit secretul căsniciei lor: „E nevoie să ai o inimă mare și pe Dumnezeu. Nu poți face asta fără Dumnezeu”, a declarat ea pentru Essence.

“Este vorba de angajamentul față de cealaltă persoană și de ce înseamnă ea pentru tine”, a spus la rândul lui Jackson.

Samuel L. Jackson și La Tanya, actriță și producătoare de emisiuni sportive, s-au căsătorit pe 18 august 1980, i-a dăruit un copil, Zoe, în 1982.

Foto: Profimedia

Citește și:

Andreea Mantea, diagnosticată cu cancer ovarian: ”M-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu…”


Încă o nuntă în showbiz! A fost cerută în căsătorie după trei ani de relație: „Am spus DA. Cel mai fericit moment din viața mea”