Sam Smith rămâne în atenția presei. După ce a decis să nu se mai ascundă și și-a făcut publică orientarea sexuală, fiind suprins în timp ce se săruta în public cu iubitul lui, acum acesta vrea să devină „mamă”.

Celebrul cântăreț a declarat de multe ori că s-a gândit să-și facă operație de sex, iar acum acesta mărturisește că vrea să devină „mămică”.

„Vreau să am copii! Vreau să am parte de tot ce implică asta. Vreau să am copii, vreau să petrec timp cu copiii şi să îi vâd crescând, să fiu alături de ei în fiecare zi. Vreau să fiu mamă”, a declarat cântăreţul în vârstă de 28 de ani.

Sam Smith si noul iubit s-au sarutat in vazul tuturorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Sam a spus că nu se grăbește încă, dar vrea că până la vârsta de 35 de ani să fie părinte. Până atunci se va concetra pe muzică. „Cu siguranță, voi face asta la un moment dat”, a mai spus el.

Cântărețul s-a declarat gay în anul 2014, iar recent a dezvăluit în cadrul unui interviu că s-a gândit de mai multe ori să își facă schimbare de sex, deoarece consideră că există în el și o latură feminină. De asemenea, artistul declară că nu se identifică ca fiind bărbat sau femeie, ci se regăsește undeva la granița dintre cele două, identificându-se cu termenul non-binar, al comunității trans. 

Acesta a mărturisit că lupta cu trupul lui l-a condus la depresie, însă terapia l-a ajutat să fie privească lucrurile pozitiv. 

Sam Smith a mărturisit pentru Daily Mail că a fost foarte greu să-și găsească un iubit, dar că acum, în sfârșit, e fericit. Artistul a fost surprins de paparazzi, la sfârșitul lunii august, în timp ce-și săruta cu pasiune iubitul pe o stradă din nordul Londrei.

Citește și:

Cel mai nou cuplu din showbiz! Actrița Uma Thurman iubește din nou

Anna Lesko, ipostază incendiară alături de Bogdan Mocanu! Cum au fost filmați în cadă