A decis însă că e momentul să nu se mai ascundă și să se arate fanilor așa cum este în realitate: cu un corp nu prea tonifiat, cu un pic de burtică, cu un piept ce nu e sculptat, cu niște brațe unde mușchii nu sunt bine reliefați.

Artistul de 26 de ani a postat recent pe Instagram prima fotografie onestă cu el, una în care apare fătă tricou, în jenși, pe plajă.

 

View this post on Instagram

 

In the past if I have ever done a photo shoot with so much as a t-shirt on, I have starved myself for weeks in advance and then picked and prodded at every picture and then normally taken the picture down. Yesterday I decided to fight the fuck back. Reclaim my body and stop trying to change this chest and these hips and these curves that my mum and dad made and love so unconditionally. Some may take this as narcissistic and showing off but if you knew how much courage it took to do this and the body trauma I have experienced as a kid you wouldn’t think those things. Thank you for helping me celebrate my body AS IT IS @ryanpfluger I have never felt safer than I did with you. I’ll always be at war with this bloody mirror but this shoot and this day was a step in the right fucking direction ????

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

”În trecut, dacă trebuia să fac o ședință foto, mă înfometam cu câteva săptămâni înainte. (…) Ieri, am decis să nu mai fac așa. Îmi vreau corpul înapoi, nu voi mai încerca să schimb acest piept, aceste șolduri și aceste curbe pe care le-au făcut mama și tata și pe care ei le iubesc necondiționat”, a scris el pe Instagram, alături de fotografia care îl înfățișează fără vreun artificiu.

”Poate unii vor crede că sunt narcisist sau că mă laud, dar dacă ați ști de cât curaj am avut nevoie să fac asta și ce traume am avut, în copilărie, nu ați mai crede așa”, a mai spus Sam Smith, care mai tot timpul a avut câteva kilograme în plus.

”Întotdeauna voi fi în război cu cu această blestemată de oglindă, dar această fotografie și acest pas pe care l-am făcut sunt în direcția potrivită”, a mai scris el.

Fanii i-au aplaudat imediat gestul. ”Nu doar că ești frumos pe interior și cu cea mai mare inimă, ești frumos și la exterior și sunt foarte mândru de tine!”, i-a scris un internaut.

Vezi și Ea este vedeta pe care niciun designer nu vrea să o îmbrace. E considerată prea grasă. Reacția ei e delicioasă!

Citește și: