Luni, artistul în vârstă de 26 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care poartă un petic negru la ochiul drept. Tocmai fusese operat și se pare că lucrurile merg în direcția bună.

 

View this post on Instagram

 

Stye with me

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

Cântărețul a recunoscut, înainte de operație, că avea mari emoții, împărtășind asta cu fanii. ”Voi fi operat în 20 de minute. Sunt îngrozit, dar tototadă entuziasmat că voi purta petic de pirat la ochi”, a scris Smith, postând și o fotografie în care se vede că ochiul său era extrem de inflamat.

starea sa s-a inrautatit rapid

Postând o altă fotografie, artistul recunoaște că exagerează, că operația, în sine, nu e deloc grea. Cu toate acestea, nu se poate abține să nu fie extrem de speriat. ”Mă comport super dramatic. E o operație de 15 minute”, recunoaște el, încercând să-și facă curaj.

fotografie de pe patul de spital

Coșmarul lui Sam Smith a început în urmă cu patru zile, când, din senin, a apărut infecția. Inițial, a purtat ochelari negri, pentru a o ascunde, dar în scurt timp durerea l-a copleșit.

Duminică, Smith a comunicat fanilor că starea sa s-a înrăutățit. ”Mi-am plâns de milă toată ziua pentru că al naibii ochi este în agonie și e tot mai rău”, a scris Sam Smith pe rețeaua de socializare.

Din fericire, odată cu operația, suferința sa a luat sfârșit. În plus, poate purta și peticul cu un motiv, fără a fi considerat un excentric.

Smith e fericit ca poate purta petic la ochi

Vezi și Nu era suficient că are Alzheimer. O actriță cunoscută a suferit și o operație pe inimă

Citește și: