Artistul în vârstă de 26 de ani a vorbit într-un interviu recent despre lupta sa cu kilogramele, dezvăluind că, la vârsta de numai 12 ani, când alți copii nu aveau nicio problemă cu propria imagine, el a făcut liposucție.

Devenise foarte conștient de imaginea sa și de faptul că avea ceva kilograme în plus, când mergea să înoate. Mai ales sânii îl deranjau și din cauza acestora era luat mereu în râs de către ceilalți copii.

Mama sa a fost cea care l-a dus la operație. Liposucția a rezolvat în primă instanță problema, dar apoi lucrurile s-au întors la normal. Pe măsură ce a luat în kilograme, inclusiv ”sânii” au revenit.

A vrut să-și facă și operație de schimbare de sex

”În copilărie, la 5 sau 6 ani, eram grăsuț, iar apoi a fost din ce în ce mai rău, iar mare parte din greutate era la nivelul pieptului. Iar la vârsta de 11 ani am mers la medic”, a povestit cu sinceritate artistul.

”Eram foarte conștient de corpul meu și asta îmi afecta starea de spirit în fiecare zi, mai ales în adolescență”, a mai declarat el.

Referindu-se la operație, acesta a mai spus: ”La momentul respectiv, cred că eram foarte fericit că făcusem operație, dar nu a schimbat prea multe. Cred că am pus la loc totul în două săptămâni, pentru că încă nu înțelegeam relația mea cu mâncarea”.

Mai târziu, admite el, ajunsese într-un asemenea stadiu încât se gândea chiar la schimbarea sexului, doar pentru ca nimeni să nu îl mai batjocorească din cauza ”sânilor”.

Vezi și El este cântărețul care se înfometa înainte de orice ședință foto. A decis că își vrea corpul înapoi și a pozat așa! Fanii îi aplaudă curajul

Citește și: