Dintr-un tânăr uscățiv, suferind, a devenit un bărbat în toată pueterea cuvântului. Pletele au dispărut, doar ochii sensibili au rămas. La fel și sensibilitatea cu care cântă.

Recent, Salvador s-a reîntors pe scenă și nici nu ai spune că a fost la un pas să-și piardă viața. Pentru că exact asta s-a întâmplat. Dacă nu primea inima – pe care a așteptat-o ceva vreme – viața urma să i se curme la mai puțin de 30 de ani.

Pe bună dreptate, Salvador și-a întrerupt și cariera, pentru a se concentra doar asupra sănătății și, în definitiv, asupra supraviețuirii. Și iată că a reușit. A renăscut ca pasărea Pheonix, iar viața i se deschide în sfârșit plină de promisiuni.

Iar starea de sănătate în sfârșit îi permite să susțină atâtea concerte cât își dorește. Anterior, ieșirile sale pe scenă erau numărate și multe dintre spectacolele sale erau anulate, la cererea medicului.

Într-un interviu recent, în care și-a promovat următoarele concerte, artistul de 28 de ani a declarat pentru Euronews: ”Sunt diferit, am întors pagina. Părul meu lung face parte din trecut. Așa mă simt mai proaspăt, mai comfortabil”, a explicat Salvador schimbarea de imagine.

În plus, artistul și-a lăsat și o barbă, conform cerinței vremurilor, care îl prinde destul de bine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sal Sobral (@salvadorsobral.music) on

În luna noiembrie a acestui an, Salvador va lansa un nou album, iar pentru la anul portughezul plănuiește și un turneu.

Vezi și Câștigătorul Eurovision de anul acesta are o inimă nouă, după ce a suferit un transplant

Citește și: