Salman Khan ( 52 de ani) și Iulia Vântur nu au confirmat niciodată, dar nici nu au negat că formează un cuplu. Deși apar tot timpul împreună în public, cei doi nu stau niciodată unul lângă altul pentru a nu da de înțeles că sunt foarte apropiați. Însă,  o prietenă de-a  lor i-a dat de gol, și a făcut publică prima imagine în care apar unul lângă celălalt, demonstrând că cei doi au o relație foarte apropiată.

Salman Kahn a apărut la o nuntă fără Iulia Vântur.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Ce i-a spus prințul William la ureche lui Kate Middleton, în momentul în care au ieșit cu copilul în fața spitalului

Iulia Vântur a făcut senzație într-un sari superb

Este vorba de actrița suedeză Elli Avram, care este stabilită în India de câțiva ani și este o bună prietenă a celor doi. Ea a postat recent o imagine pe contul ei de Instagram, în care Iulia și Salman apar lipiți unul de celălalt și foarte apropiați.  Elli s-a băgat în fața lor ca să facă poza, iar actorul și-a pus brațul pe gâtul ei. Încântată de întâlnirea cu cei doi, aceasta a făcut selfie-ul cu ei trei public pe contul său de Instagram, însă după câteva minute a șters-o, probabil la rugăminta Iuliei și a lui Salman.

 

Mai mult, Iulia Vântur a făcut senzație, zilele trecute, la un eveniment unde a apărut îmbrăcată într-un sari superb, în care arată spectaculos. Fosta vedetă Pro Tv a confirmat că va cânta melodia de dragoste a  filmului „Race 3”, ce va fi compusă de Salman Khan, precizând că vor da în curând mai multe detalii.

Citește și: