Forțele speciale ale poliției din India, Haryana Special Task Force, l-au arestat pe Sampat Nehra, miercuri. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din orașul indian Hyderabad, lucra pentru gansterul Lawrence Bishnoi, care l-a mai amenințat în trecut cu moartea pe Salman Khan. Potrivit autorităților indiene, Sampat a venit la Mumbai cu intenția să-l ucidă pe celebrul actor, la cererea lui Bishnoi. El l-a urmărit pe Salman, i-a făcut mai multe fotografii în diverse locuri, cât și în casa acestuia.

Citește și:  A câștigat-o clar pe regină de partea ei! Monarhul britanic face pentru Meghan Markle ceva ce nu a făcut pentru niciun alt membru tânăr al familiei regale

După ce îl asasina pe Salman Khan urma să fugă din India

După ce își îndeplinea planul, acesta urma să părăsească India. Poliția susține că banda lui Bishnoi conduce o adevărată rețea din închisoare și aceștia comunicau cu Sampat prin intermediul telefoanelor mobile.

„Salman Khan era pe primul loc pe lista bandei și Sampat Nehra fusese contractat  să execute opearațiunea de asasinat a actorului. Se afla în Mumbai de două zile, a făcut câteva poze și era cu ochii pe fiecare mișcare a lui Salman Khan pe balconul casei lui din complexul Galaxy Apartament și din apropiererea casei, pentru a-și da seama de ce arme are nevoie să-l omoare”, a declarat inspectorul Satheesh Balan de la Haryana Special Task Force, pentru presa din India.

Potrivit polițiștilor, starul urma să fie ucis chiar în casa lui, astfel, în pericol, se aflau și toți oamenii apropiați din viața actorului, printre care și românca Iulia Vântur, care a fost surprinsă de multe ori în apartamentul starului. Mai mult, s-a scris în presa din India că și ea ar locui în complexul Galaxy Apartament.

În mod incredibil, Sampat este fiul unui polițist retras din Chandigarh și un atlet cunoscut. Acesta a mai fost acuzat și în  altecâteva cazuri de crimă, cât și pentru șantaj, furt de mașină și jaf.

Sampat Nehra l-a cunoscut pe gangsterul Bishnoi în închisoarea Patiala, unde au fost amândoi închiși.

Citește și: